Racechip kullanan arkadaşlar...

Katılım
6 Şub 2018
Mesajlar
16
Tepki puanı
0
Konum
Kocaeli
Aracınız
Merhaba aracında Racechip kullanan arkadaşlar hangi sürümünü kullandıklarını memnuniyet ya da şikayetlerini yazabilirler mi?
 
Ultimate ve k&n kutu içi filtre kullanıyorum. Sorun yok şuan için 1 sene olacak nerdeyse.


cVc Rs
 
Sitesine girdiğimde kur sabitlendi yazıyor ama aradığımda site eski güncellenecek dediler bu kadar zaman güncellememeleri yakışmadı firmaya ayrıca yeni sürümler varmış global siteye baktığımda gördüm s-rs-gts olarak bizim fiyat olarak s baya mantıklı geldi 169 euro 40 hp ve 44nm fark yaratıyor rs 41hp 55nm gts 50hp 66nm açıkcası gts ye 499 euro veremem s ile rs aradında kaldım.
 
ben gts için görüşmüştüm telefonla kontrol bizim araçlar için olmadığını söylemişlerdi. bende rs aldım. gayet memnunum k&n kutu içi filtrede kullanmaktayım. hız limitörü kalkmadı beyne müdahale olmadığı için, ancak çokta gerekli değil bence. ara hızlanmalar felan tatmin edici. düşünüyorsanız alın bence keyfini arttırıyor aracın.
 
Merhaba rs aracinizda racechip ten memnun musunuz bende uygulamayi düşünüyorum ama taktıran çok az sanirim tavsiye alamiyorum kimseden. O yuzden sorun yasar miyim bilemedim.. siz neler kullanıyorsunuz suan aracinizda ve sorunsuz memnun musunuz garanti durumu vs..

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst