Altınuç un sitesine de bakın. yalıtım konusunda da iddialı firmadır
SM-N960F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-N960F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
subigarage profesyonel ve kullandığı malzemeler sadece otoses yalıtımı için geliştirilen malzemeler olduğu için oldukça pahalı maalesef.
Birebirde yok maalesef, ama kullandığı "STP" malzemesini yurtdışında da çok sık kullanıyorlar, birçok videoda gördüm. Spesifik olarak otoses yalıtım malzemesi bu.Üstadım; Subigarage’ye uygulama yaptırmış tanıdığınız var mı?
Gerçek kullanıcı yorumu alabilsek çok güzel olur aslında...
Mobil cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Siteyi inceleyin belki işinizi görün TIKLAYIN
5 000 tl diyor, bunu fabrikasyon yapsalar bekli 1000 tlye belki 500 tlye maal olacak, su honda nin yalitim sorunu na aklim ermiyor, yap sunu fabrikasyon arabayi 2 bin tl fazlasina sat kimseyi magdur etme, olmayacak yerlere onem vermisler, ihtiyac olan yerlere önem vermemisler, hayir neden yapmiyorlar anlamıyorum da maliyet desen cok düşük rakamlara maal olur, kendi müşterisini bu kadar üzen bir firma yok sanirim.
FC5_ELEGANCE
Honda Dünyada kullanıcıların kendi bakımlarını ve tamiratlarını kolayca yapabilmelerine imkan sağlayan yapısı ile zaten sevilen bir firma, bu konuda sadece Servis'e bağımlı olmanız bence şart değil.SERVİS DIŞINDA DİĞER ÇOK KAPSAMLI SÖKÜP TAKMA İŞLEMLERİ İÇEREN UYGULAMALARI YAPTIRMAK İSTEMİYORUM.ARABAYA KAPSAMLI MÜDAHELELER BAŞKA SORUNLAR ÇIKARABİLİR.
Bu işe eli yatkın arkadaşlar olmadan şahsi olarak koltukları taban halısını sökmek büyük sorun hocam airbag fişleri elektrik tesisatı felan insanın gözünü korkutuyor. Yapabileceğimi bilsem en kalite malzemeyi alıp arabanın içini hemen komple söküp yapıştırıcam yalıtım malzemelerini ama iyi usta parça arttırır misali toplarken parça artmasından korkuyorumHonda Dünyada kullanıcıların kendi bakımlarını ve tamiratlarını kolayca yapabilmelerine imkan sağlayan yapısı ile zaten sevilen bir firma, bu konuda sadece Servis'e bağımlı olmanız bence şart değil.