[MENTION=1138]burak_58_58[/MENTION] Bende sadece arka tampon eki var bunlarda birkaç örnek resim fikir verebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 1184Ekli dosyayı görüntüle 1185Ekli dosyayı görüntüle 1187
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Foruma yükledim link değil direk resim görünmesi gerekiyor [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] turgut abi düzeltebilirmisin rica etsemHocam linklerden resimlere ulaşamıyorum geçersiz komut uyarısı alıyorum.
[MENTION=214]Sercan[/MENTION] fotoğraflar database içerisinde yok, yükleme esnasında sıkıntı çıkmış sanırım, tekrar yükler misin?Foruma yükledim link değil direk resim görünmesi gerekiyor @NoFeaR turgut abi düzeltebilirmisin rica etsem
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotoğraflar Eklendi [MENTION=1138]burak_58_58[/MENTION] [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION]
Spoileri servis taktı. Turgut abi kendisi takmıştı yardımcı olabilir [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION]hocam masallah allah nazarlardan saklasın.
spoiler in montajı zor mu ? ve geri vites ve arka sisteki karartmalar film mi
Ben cevap veriyim, jantlar plastidip kaplama. Sercan kendisi yaptı.@Sercan abi araba süper olmus.. tampon yakısmıs özellikle birde jantlar siyah süper bende siyah yapsam mı diye düşünüyordum kaplama dimi ?