Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bir haftadır kullanıyorum hiç bir problem yok çok kullanışlı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz,stop etme gibi bir ihtimal yok.Sadece kablo bağlantısı yapılıyor göstergeye müdahale edilo yani.Ben kendi servislerinde taktırdım, ilgi alaka çok güzel sormak isretdiğiniz bir şey olursa yardımcı olurum..
İbrahim bey çok ilgili sağolsun istanbuldan yakın olsa kesin ziyaretine giderdim ama kargo ile almayı tercih ettik bi arkadaşım daha aldı.birazdan montaj işini halledeceğiz inşallah teşekkürler . [MENTION=607]yigitgorkem[/MENTION]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel çözüm ama diğer LPG sistemleriyle de çalışmalı simit depoda çok sağlıklı bilgi vermeyebilir ama lpg deyken benzin gostergesi dusme sorununu da ortadan kaldırıyor türkler yapmış helal olsun bizim mühendislere demekki isteyince oluyor
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.