Golf 1.2 tsi ile denedim aynı gidiyor. Benim yakıt ort 10 küsür iken onun 14 küsürdü. Tsi düşük devirlerden itibaren tork veriyor, verimli fakat biraz yüklenmek istersen fırlıyor.Arkadaşımda Jetta 1.2 TSI var şehiriçi 8.5, uzun yolda 5.5. üstelik performansını da bilen biliyor, atak bir araç. Bunlarla kıyaslayınca biraz üzüyor insanı..
Golf 1.2 tsi ile denedim aynı gidiyor. Benim yakıt ort 10 küsür iken onun 14 küsürdü. Tsi düşük devirlerden itibaren tork veriyor, verimli fakat biraz yüklenmek istersen fırlıyor.
Bu arada civicte de dikkat ederseniz 5.5 lt zor değil.
Bahsettiğiniz bakımlardan sonra benim ş.içi 9.4 e düştü bugün yazlık lastik değişimi yapıldı 8.7 - 9 arası.Sakarya serviste yapıldı boğaz kelebeği ve subap ayarıBoğaz kelebeği temizliği için dün kocaeli haldız honda ile görüştüm. Çok hassas bir parça olduğu için biz temizleme yapmıyoruz dediler
06 HONDA 2234
Fc5 değil ise 10.2 benzindeki tüketilen değer. Lpg de ise yaklaşık %20 fazlası tüketilir. Bu da 12.2 lt yapar.Ben aracı yeni aldım . 10.2 yazıyor 200 km kullandım . Bu lpg de ne kadar olur ? Bu 10.2 benzin mi lpg mi ? Bir sorum daha var. Göstergedeki derecede -40 yazıyor . Bunun ayarı nasıl yapılıyor ?
SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2007 honda civic fd6 manüel . Değer sizce normal mi ? Bir de göstergedeki derece nasil ayarlanıyor ?Fc5 değil ise 10.2 benzindeki tüketilen değer. Lpg de ise yaklaşık %20 fazlası tüketilir. Bu da 12.2 lt yapar.
MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.