FC kasadaki ön koruma plastigide uçmuş FE kasayla beraber
Şöyle bir spoyler vereyim: yeni jazz crosstar hybrid cvt kombininde doluya yakın paketteki aracı inceleme test etme fırsatıyla gördüklerimi ufak bir şekilde aktarayım.
Eski jazz a oranla malzeme kalitesi düşmüş. Ön kapılarda bile Dacia gibi komple sert kapı döşemesi kullanılmış mesela. Güncel kasada yumuşak döşemeydi. Yeni kasayla beraber uçmuş gitmiş.
Ön a sütünü plastik kaplama olmuş saç altında kalmış.
Aracın kapı içlerinde motor kaputu içlerinde ve bagaj kapağı içlerinde boya üzerinde vernik yok. Bildiğin bazkat boya kalmış verniksiz
Ön kapı tutacakları mat sert plastik olmasına rağmen arka kapı tutamaclari piano black olmuş garip geldi anlam veremedim
Hybrid mükemmel olmuş sessiz sedasız cvt ile güzel olmuş. Motor sesi aynı kabine aynı şiddette geliyor
yol sesini deneyimleyemedim.
Baktığımiz zaman Civic parasina satılan arabanın çok da farklı olmadığını sezinledim ama uzun dönem kullanıcıları daha iyi yorumlarlar.
Malesef ki bagzi şeyler gelirken bir çok şeyde gidiyor kasa yenilemede. İnşallah sınıf atlatacak kadar olur yeni kasa ama bu seferde ulaşılacak gibi seviyelerde olmaz fiyatı herhalde.
Arabası olan için hadi neyse de hiç arabası olmayan insanların araç almaları artık gitgide zorlaşıyor sanki
Daha kalitesiz araçlara daha fazla vermek zorunda kalıyoruz .
FC kasada bile makyajda eksilen şeyler var özellikle turbo araçlarda. Alttaki yalıtımı komple aldılar bagaj üzerindeki spoyleri bile aldılar kırmızı kadranı bile aldılar ne diyeyim şaşırt bizi eyy Honda