Civic FC5 Honda go navigasyon güncelleme nasıl yapacağız

Katılım
28 Haz 2018
Mesajlar
16
Tepki puanı
10
Konum
Bursa
Aracınız
Naviextras Toolbox yazılımını indirin. Honda go da sağ üst köşede MAPS yazan kapağı açıp oradaki hafıza kartını pc ye takın. programı açtığınızda ( üyelik almanız gerekiyor) cihazı honda go olarak görecek ve güncelleme yapcak. 2018 haritaları mevcut indirip otomatik hafıza kartına atıyor. harita olarak sorun yok ama diğer sorunlara çözüm olmuyor bilginize. 2 ayda 3 kez güncelleme geldi haritalara fakat direksiyon ses sorunu vs çözülmeAdsız.jpgdi.
 
Son düzenleme:
Katılım
28 Haz 2018
Mesajlar
16
Tepki puanı
10
Konum
Bursa
Aracınız
Garmin ile guncelleme exe donanimi icin. Honda go da naviextra ile guncelleme yapiliyor. Resim olarakda ekledim ustteki mesajima
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
fc5 exe de teypte bu bahsettiğiniz hafıza kartı nerede takılı acaba ?

Bugün 2017 hatchback aracıma navigasyon güncellemesini yaptım Yaptığım işlemler araç donanım ve modeline göre değişebilir kendi aracınız için uygun yönergeleri öğrenip uygulayın ortalama iki dakika sürdü ama halen haritada eksiklikler var bi güncelleme daha deneyeceğim
Yaptığım işlemleri baştan sona anlatayım
İhtiyacımız olan malzemeler windows işletim sistemli pc yada laptop enaz 2 un lik flash bellek ve inernet bağlantısı
https://honda.garmin.com/honda/
Adresinden araç model yılı ve modelini seçiyoruz örneğin 2017 civic acılan sayfadan garmin ekspres yazılımını indirip bilgisayarımıza kuruyoruz sonra flash belleği arabadaki usb girişine takıp arabayı çalıştırıyoruz multi-medya ekranından haritalara giriyoruz sağ alt köşdeki ikon a dokunup navigasyon menüsü ne girin ayarları seçin açılan menünün en altında güncelleme var ona dokunun çıkan tüm pencereleri okeyleyin sonra navigasyondan çıkın abayı stop edin flash belleği çıkarın pc ye takın bilgisayar dan navi ekspres i açın flash belleği honda logosuyla görecektir ona tıklayın adımları izleyin güncelleme yi indirip flash belleğe yükleyecek işlem bitince flaş belleği arabaya takın üstte anlattığım adımları yeniden uygulayın işlem tamamlanana kadar hiçbir şekilde multi-medya sistemini kapatmayın aracı stop etmeyin işlem bende yaklaşık 2 dakika sürdü bu kullandığınız flash belleğin okuma yazma hızına göre değişir ben usb 3 destekli bellek kullandım

ASUS_Z00AD cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

ircan

0
Katılım
30 Nis 2017
Mesajlar
77
Tepki puanı
1
Konum
Bergama
Aracınız
Hocam zaten dediğiniz işlemi yapıyorum araçtan güncelleme dosyasını alıyorum usb de garmin diye bir klasör oluşuyor. Pc de garmin expres acıyorum ve usb yi taktıgımda tanıyor sorun yok zaten garmin expres 2 yıldır hep güncel diyor sürüm 2,87. Ancak Naviextras Toolbox programını açtığımda usb bilgisayarda takılıda olsa tanımıyor bağlantı kuramıyor. Malum 2 yıldır eski haritala gidiyoruz.
 
Katılım
29 Kas 2018
Mesajlar
12
Tepki puanı
3
Konum
33310333
Aracınız
Civic FC5 2018
Naviextras Toolbox yazılımını indirin. Honda go da sağ üst köşede MAPS yazan kapağı açıp oradaki hafıza kartını pc ye takın. programı açtığınızda ( üyelik almanız gerekiyor) cihazı honda go olarak görecek ve güncelleme yapcak. 2018 haritaları mevcut indirip otomatik hafıza kartına atıyor. harita olarak sorun yok ama diğer sorunlara çözüm olmuyor bilginize. 2 ayda 3 kez güncelleme geldi haritalara fakat direksiyon ses sorunu vs çözülmeEkli dosyayı görüntüle 214183di.


Merhaba,

Program SD içerisindeki dosyaları güncelledi ve SD kartı arabaya taktım fakat arabaya hiç bir yükleme yapmadı. Demek istediğim şu, araç bu yeni versiyon haritaları otomatik SD den mi görüyor? Bence bir yerden güncelle butonu olmalı ve yükle demeliyiz. Benim 2018 fc5 elegance multimedia sisteminde güncelleme diye bir fonksiyon bulamadım. Teşekkürler.
 
Katılım
2 Ocak 2019
Mesajlar
3
Tepki puanı
1
Konum
ankara
Aracınız
Civic FC5 2018
ben de honda go dan hiç memnun değilim.
Ankara nin en bilinen yeri Kızılay da ters yoldan götürüyor. hastaneleri bulmuyor. 1000 bakiminda güncelleme yaparlar mi?

MI 5 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst