yeni civic fc5 göstergede lpg ortalama verisi

msgkcn

0
Katılım
15 Mar 2015
Mesajlar
67
Tepki puanı
0
Arkadaslar merhaba Fb7 aracimi iki hafta once sattim, ev alacaktim lakin sartlar uymadi ve araniza fc5 excituve benzinli ili tekrar katildim. Aracima lpg taktirmayi dusunuyorum brc kiti taktirdigim da aracin lpg gostergesi arac panelin de gozukmesini istiyorum,bu ozellik brc sequent 32 nin kendi ozelligi mi yoksa bu ozellik disaridan modul takilarak mi kazandiriliyor, cevaplarinizi bekliyorum. Hayirli forumlar.
 

ABurak

0
Katılım
5 Şub 2018
Mesajlar
75
Tepki puanı
17
Konum
suvas
Aracınız
Kitin özelliği değil ek olarak bir modül takıyorlar ama o da BRC nin kendi ürünü herhalde. Ben aracımı teslim almadan önce serviste taktırdım lpg yi, lpg miktarı göstergede görünüyor. Fakat gösterge olarak benzin göstergesini kullanıyor yani tek gösterge üzerinde araç benzindeyken benzini gösteriyor lpg de iken lpg'yi gösteriyor. Ayrıca anlık tüketim verisi de görünüyor her durumda da.
 
S

Silinen üye 11736

Guest
merhaba,
orjinal lpgde hiçbirşey görünmüyor bir de üstüne 5-6bin tl ek para veriliyor. Keşke benzinli alıp da sonradan taktırsaymışım lpgyi.
 
Katılım
6 Şub 2019
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Konum
Malatya
Aracınız
Civic FC5 2018
Yok lpg de ortalama yakıt göstermiyor sadece benzinde gösteriyor , ya yanlış anladınız yada yanlış blgi verdiler . Kitapcığında yazıyor yani olması gereken şekilde gösteriyor sizinkini endişe etmeyin.


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ama gösterdiğini iddia edenler var
 
Katılım
20 Şub 2019
Mesajlar
1,133
Tepki puanı
1,463
Konum
ankara
Aracınız
Civic FC5 2020
2019 eco elegance aracımda da anlık tüketim görünüyor LPG de.. Hemde çok iyi tutuyor kalan km verisi RANGE bilgileride. Eski model FC5 lerde LPG verisi görünmüyor
 
Geri
Üst