NoFeaR
BYD
- Ad Soyad
- Turgut
- Aracınız
- Diğer Markalar
Yoğunluktan dolayı açamadığım multimedya konusunu sonunda açıyorum
Linkteki cihazı canbus dahil 220 $ adım, fiyat iyi diye düşünürken cihaz gümrüğe takıldı, 40$ (190 TL) vererek cihazı aldım. Türkiye deki satış fiyatına geldi diye üzülürken, kargo ile gelen cihazı açtım cihazın ekranında koruyucu film yoktu ve ekranda çok dikkatli bakılınca kılcal çizikler gözüküyordu, aliexpresse anlaşmazlık açtım ve 88$ iade aldım böylelikle cihaz 790 TL ye mal oldu
Montaj öncesi cihazın resimleri,
Canbus kutusu,
https://tr.aliexpress.com/item/9-2-...r-Honda-Civic-2016-2017-2018/32888506612.html
Montaj için aşağıdaki videodan faydalandım,
Konsol direkleri ve klima ünitesi elle çekilerek kolaylıkla sökülebiliyor,
Orjinal teyib resimdeki iki vida açılarak yerinden alınıyor.
Gps kutusunu ön gösterge üzerindeki plastik parçayı sökerek oradaki açık kısıma yapıştırdım kabloyu multimedya arkasına sallayarak cihaza bağlantısını yaptım.
88$ iade almamdan dolayı satıcı yardımcı olmayı bıraktı [MENTION=3380]anemon[/MENTION] arkadaşımızın yardımıyla bir kaç sorunumu çözdüm örnek fabrika ayarları menüzüne giriş şifresi 1617
Montajımız problemsiz sona eriyor.
Gelelim cihazı incelemeye,
Ana sayfa,
Menü ekranları,
Chrome
Navigasyon,
Arka kamera, montaj sonrası extra bir özellik kazandı direksiyonun hareketine göre park çizgileri hareket ediyor
Klima kontrol ünitesi,
Ayar menüsü,
Telefon ekranı yansıtma,
Trafik kayıt kamerası bağlantı ve kayıt,
Play store,
Linkteki cihazı canbus dahil 220 $ adım, fiyat iyi diye düşünürken cihaz gümrüğe takıldı, 40$ (190 TL) vererek cihazı aldım. Türkiye deki satış fiyatına geldi diye üzülürken, kargo ile gelen cihazı açtım cihazın ekranında koruyucu film yoktu ve ekranda çok dikkatli bakılınca kılcal çizikler gözüküyordu, aliexpresse anlaşmazlık açtım ve 88$ iade aldım böylelikle cihaz 790 TL ye mal oldu
Montaj öncesi cihazın resimleri,
Canbus kutusu,
https://tr.aliexpress.com/item/9-2-...r-Honda-Civic-2016-2017-2018/32888506612.html
Montaj için aşağıdaki videodan faydalandım,
Konsol direkleri ve klima ünitesi elle çekilerek kolaylıkla sökülebiliyor,
Orjinal teyib resimdeki iki vida açılarak yerinden alınıyor.
Gps kutusunu ön gösterge üzerindeki plastik parçayı sökerek oradaki açık kısıma yapıştırdım kabloyu multimedya arkasına sallayarak cihaza bağlantısını yaptım.
88$ iade almamdan dolayı satıcı yardımcı olmayı bıraktı [MENTION=3380]anemon[/MENTION] arkadaşımızın yardımıyla bir kaç sorunumu çözdüm örnek fabrika ayarları menüzüne giriş şifresi 1617
Montajımız problemsiz sona eriyor.
Gelelim cihazı incelemeye,
Ana sayfa,
Menü ekranları,
Chrome
Navigasyon,
Arka kamera, montaj sonrası extra bir özellik kazandı direksiyonun hareketine göre park çizgileri hareket ediyor
Klima kontrol ünitesi,
Ayar menüsü,
Telefon ekranı yansıtma,
Trafik kayıt kamerası bağlantı ve kayıt,
Play store,