Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eray Abi, güzel bir organizasyon olmuş, honda aşkından arkadaşların aklına açlık bile gelmemiş
Mangal işi sanırım sana kalmış
Plakalığı kırılan ve haşere ilacı bulunan araçlar kimin
[quote author=NoFeaR link=topic=715.msg11820#msg11820 date=1410108117]
Eray Abi, güzel bir organizasyon olmuş, honda aşkından arkadaşların aklına açlık bile gelmemiş
[/quote]
Cemele plakalık arıyordu onum olabilir taner de elinde sineklik vafdı hrrhalde onlatın araçlar
[quote author=NoFeaR link=topic=715.msg11820#msg11820 date=1410108117]
[/quote]
plakalık da sinek ilacı da benim
arka plakalığı önceleri sökmüş ama ön tarafa elim varmamıştı. Onu hallediverdik... böcek ilecı da aslında sadece görüntüde böcek ilacı. İçinde İPA var
[quote author=avansis link=topic=715.msg11821#msg11821 date=1410108238]
Eray abi bütün organizasyon sayende mükemmeldi ..desteğin ve samimiyetinden ötürü çok tesekkurler
[/quote]
[quote author=dr.ersoy link=topic=715.msg11822#msg11822 date=1410108531]
eray abi rocks!! k:
[/quote]
Sizler olmadaydınız....buluşma olmazdı işin püf noktası gün evvel lojistik destek
Buluşmaya gelemedim. Sabah bi baktım araba çoktaaaan pendik yolcusu olmuş Kardeşim eşi ile kaçışa geçmiş. Hakkaten gelmek isterdim. Geçenki buluşmamız güzel olmuştu çünkü. Kısmet birdahakine artık.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.