Benim bildigim 1.5 turboya sadece prins vsi2di oluyor size kim brc icin garanti verdi hangi sistem bu ve ucreti nedir? 125hp atmosferik arac mi sandilar acaba?Arkadaşlar o kadar çok yorum ve bilgi oluyorum ki kafam çok karışık ilk kez benzinli araç aldım ve haliyle yakıt alışık olduğumun üstünde %100 garanti veriyor BRC randuman garantisi LPG icin ama bu aracı LPG taktırıp satmakta sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum sizin yakıt durumlarınız ve düşünceleriniz nedir şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar o kadar çok yorum ve bilgi oluyorum ki kafam çok karışık ilk kez benzinli araç aldım ve haliyle yakıt alışık olduğumun üstünde %100 garanti veriyor BRC randuman garantisi LPG icin ama bu aracı LPG taktırıp satmakta sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum sizin yakıt durumlarınız ve düşünceleriniz nedir şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar o kadar çok yorum ve bilgi oluyorum ki kafam çok karışık ilk kez benzinli araç aldım ve haliyle yakıt alışık olduğumun üstünde %100 garanti veriyor BRC randuman garantisi LPG icin ama bu aracı LPG taktırıp satmakta sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum sizin yakıt durumlarınız ve düşünceleriniz nedir şimdiden teşekkürler