Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bildigim 1.5 turboya sadece prins vsi2di oluyor size kim brc icin garanti verdi hangi sistem bu ve ucreti nedir? 125hp atmosferik arac mi sandilar acaba?Arkadaşlar o kadar çok yorum ve bilgi oluyorum ki kafam çok karışık ilk kez benzinli araç aldım ve haliyle yakıt alışık olduğumun üstünde %100 garanti veriyor BRC randuman garantisi LPG icin ama bu aracı LPG taktırıp satmakta sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum sizin yakıt durumlarınız ve düşünceleriniz nedir şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar o kadar çok yorum ve bilgi oluyorum ki kafam çok karışık ilk kez benzinli araç aldım ve haliyle yakıt alışık olduğumun üstünde %100 garanti veriyor BRC randuman garantisi LPG icin ama bu aracı LPG taktırıp satmakta sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum sizin yakıt durumlarınız ve düşünceleriniz nedir şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar o kadar çok yorum ve bilgi oluyorum ki kafam çok karışık ilk kez benzinli araç aldım ve haliyle yakıt alışık olduğumun üstünde %100 garanti veriyor BRC randuman garantisi LPG icin ama bu aracı LPG taktırıp satmakta sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum sizin yakıt durumlarınız ve düşünceleriniz nedir şimdiden teşekkürler