Çok teşekkürler hepsi satıldı diye biliyorum İnşallah bulursunuz size de şimdiden hayırlı olsun.Hayırlı olsun hocam ben de aynı aracın düz vitesini arıyorum inşallah bu ay alacam
Çok teşekkürler hepsi satıldı diye biliyorum İnşallah bulursunuz size de şimdiden hayırlı olsun.Hayırlı olsun hocam ben de aynı aracın düz vitesini arıyorum inşallah bu ay alacam
Erzurum'da var bugün 190 demişlerdi sabah.Malatya'da da bir tane olması lazım.Arayıp görüşün son zamla 195 olması lazım(Erzurum fiyatı buydu Malatya aksesuarlı satıyor fiyatı değişebilir).Hayırlı olsun hocam ben de aynı aracın düz vitesini arıyorum inşallah bu ay alacam
Erzurum'da var bugün 190 demişlerdi sabah.Malatya'da da bir tane olması lazım.Arayıp görüşün son zamla 195 olması lazım(Erzurum fiyatı buydu Malatya aksesuarlı satıyor fiyatı değişebilir).
Donanım olarak bir fark yok hocam.Hayırlı uğurlu olsun allahım kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin.. farklı bir paket. Bir kaç resim video paylaşırsanız seviniriz. 189,000₺ idi düz vitesi 199,000 bandında düz vitesler şuanda. %15 bi zam daha bekleniyor, Düz vites ile şuanda otomatik arasında da 30,000₺ Üstü gibi çok büyük fark var. Acaba düz vites olduğu için öndeki aracı takip etme özelliği gibi veyahut başka eksi yönde özelliklerimi var diye düşünüyorum. Bukadar fark olmamalı
Hiç durmadan alın bence çünkü bi daha gelmeyecek denildi bu araçlar için.Erzurum'da var bugün 190 demişlerdi sabah.Malatya'da da bir tane olması lazım.Arayıp görüşün son zamla 195 olması lazım(Erzurum fiyatı buydu Malatya aksesuarlı satıyor fiyatı değişebilir).
Anamm olmayan arabanın fiyatını neden yükseltip güncellemişler ki sevinsemmi üzülsemmi bilemedim nereye gidiyor bu piyasa.Hayırlı uğurlu olsun Rabbîm kazasız belasız sürüşler nasip etsin zamanlanız harika şuan 232 bin tl olmuş
Motorlu taşıtlar ikiye ayrılır;
1 HONDA
2 diğerleri
Executive plus
Tabiki hocam hangi konuda isterseniz video resim paylaşabilirim. Ben bayide gördüm manuel olanı aynı donanımlar vardı açıkçası benimde kafamda soru işareti olmuştu. Yani vitesi kendin değiştirip gaza kendin bastıktan sonra adaptif cruzun nasıl bi etkisi olur bilemedimHayırlı uğurlu olsun allahım kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin.. farklı bir paket. Bir kaç resim video paylaşırsanız seviniriz. 189,000₺ idi düz vitesi 199,000 bandında düz vitesler şuanda. %15 bi zam daha bekleniyor, Düz vites ile şuanda otomatik arasında da 30,000₺ Üstü gibi çok büyük fark var. Acaba düz vites olduğu için öndeki aracı takip etme özelliği gibi veyahut başka eksi yönde özelliklerimi var diye düşünüyorum. Bukadar fark olmamalı?