4 ay oldu ilk 1 ay birşey yoktu 3 aydır var bu sorun en son artık biktim servise götürdüm cihaza bağlattım sübap ayarı çok sıkı olmuş triger kayışı çok sıkı dediler başka birşeyi yokmuş
Problemiz belli olmuş gibi işcilik sıkıntısı. Ağır bakımı yapanların bunu parasız düzeltmesi lazım. 3 ay çok beklenmiş.4 ay oldu ilk 1 ay birşey yoktu 3 aydır var bu sorun en son artık biktim servise götürdüm cihaza bağlattım sübap ayarı çok sıkı olmuş triger kayışı çok sıkı dediler başka birşeyi yokmuş
Eğer oradan ümit kestiyseniz B planı yapalım. Kayseri özel servis konularından referans yer alabilirsiniz. Kayseride Honda çok var. Fakat sanayisinden memnun olamayan çok kişi duyuyorum. Acip! Konya'da olsanız daha iyi yardımcı olurdum. Neyse kayış ve subaplara yoğunlaşın. Araç düzelene kadar benzinde kullanmaya çalışın. Metanetinizi koruyun.Yaptırdığım yer daha çözemedi ki olayı hatasını kabul etsin arabadan soğudum onun yüzünden üstüne para verse bir daha arabama anahtar vuramaz
Tşk ederim saolasin serviste ayar yapılacak çarşamba günü durumu tekrar yazarımEğer oradan ümit kestiyseniz B planı yapalım. Kayseri özel servis konularından referans yer alabilirsiniz. Kayseride Honda çok var. Fakat sanayisinden memnun olamayan çok kişi duyuyorum. Acip! Konya'da olsanız daha iyi yardımcı olurdum. Neyse kayış ve subaplara yoğunlaşın. Araç düzelene kadar benzinde kullanmaya çalışın. Metanetinizi koruyun.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Geçmiş olsun. Anlattıklarınıza göre nokta atışı yapmak buradan çok zor.Arkadaşlar benim aracım 1.6 ies 2001 model 1 ve 2. Viteste kesiciye giriyor 3 viteste 150 dahada gitmiyor 4vites 140 sonro boğulur gibi yapıyor subab ayarı yeni yapıldı basina gelen varmı yardım edebilecek