Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kerem kardeşim yine işindeki başarısını gözler önüne sermiş. İşini layıkıyla yapan adam Kerem Deveci. İnşaallah başka buluşmalar da görüşmek dileğiyle...
gerçekten harika görünüyor her şey. bu buluşmaya kızımın sağlık sebeplerinden dolayı gelemedim bir dahaki sefere bir aksilik olmazsa aranızda olmak isterim
[quote author=canulucan06 link=topic=510.msg8033#msg8033 date=1404379692]
gerçekten harika görünüyor her şey. bu buluşmaya kızımın sağlık sebeplerinden dolayı gelemedim bir dahaki sefere bir aksilik olmazsa aranızda olmak isterim
[/quote]Geçmiş olsun. Bir sonraki buluşmaya siz de gelirsiniz.
[quote author=kerem link=topic=510.msg7971#msg7971 date=1404338181]
Sağolasın kardeşim vallahi şımartıyosunuz beni daha çok görüşürüz inşallah bu ekip birlikte oldukça
İnan tüm içtenliğimle söylüyorum kardeşim. İnşallah nice etkinliklerde buluşmak dileğiyle...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.