anemon
0
Teşekkür ederimİyi çalışma güzel olmuş güle güle kullan
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederimİyi çalışma güzel olmuş güle güle kullan
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Teşekkür ederim. Ama sizden ön kamera montajı hakkında destek isteyecektim.ne yapabiliriz. Bu arada cihazın montajını ben yapmıştım.[MENTION=3380]anemon[/MENTION] Hayırlı olsun güle güle kullanın k:
Teşekkür ederim. Ama sizden ön kamera montajı hakkında destek isteyecektim.ne yapabiliriz. Bu arada cihazın montajını ben yapmıştım.
Teşekkürler deneyeceğim. Fakat ön park kamerasından harcanacak zahmete göre verim alabildiniz mi? Birde logo kameralar var. İllaki kullanan birileriyle karşılaşmışsınızdır.onların aldıkları görüntü açısı nasıl acaba ona ne dersinizHocam tavsiyem ön plakalığın altına montaj yapmanız, bağlantı kablosunu alt ızgara içerisinden girin, çamurluk davlumbazından devam ederek, direksiyonun altında elektrik kablolarının girdiği yerden içeri alın multimedyanın arkasına çekin.
Teşekkürler deneyeceğim. Fakat ön park kamerasından harcanacak zahmete göre verim alabildiniz mi? Birde logo kameralar var. İllaki kullanan birileriyle karşılaşmışsınızdır.onların aldıkları görüntü açısı nasıl acaba ona ne dersiniz