Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 TEMMUZ İZMİR İFTAR BULUŞMASI Yer Ramazan Usta Manavkuyu Bayraklı
Ynt: 10 TEMMUZ İZMİR İFTAR BULUŞMASI Yer Ramazan Usta Manavkuyu Bayraklı
[quote author=hakko modelistlik link=topic=515.msg8581#msg8581 date=1404852817]
[member=2]NoFeaR[/member] turgutum sevgili arkadaşım aynı zamanda forumdaşımız [member=5]avansis[/member] ismail bana led yolladı kendisine buradan birkez daha teşekkürlerimi iletirim gelen led tavan lambasına veya bagaj içi aydınlatmaya uyumlu buluşmada bi kıyak yaparsın kardeşine montajlarsın heee 8)
[/quote]
Hakan abi mesaj alınmıştır hallederiz.
Ledci İsmail hocamdan geldiyse gözümüz kapalı takabiliriz, Çinliler artık yeni led dizaynında İsmail hocamı arayarak bilgi alışverişi yapıyormuş
[quote author=NoFeaR link=topic=515.msg8605#msg8605 date=1404858715]
Hakan abi mesaj alınmıştır hallederiz.
Ledci İsmail hocamdan geldiyse gözümüz kapalı takabiliriz, Çinliler artık yeni led dizaynında İsmail hocamı arayarak bilgi alışverişi yapıyormuş
benim civiği yıkayamadım daha yarın inşallah arkadaşlarının yanında kirli olmasın
[/quote]
Vakit varsa stadyum metronun yanindaki petrol ofisi kendin pisir kendin ye ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.