Gelince almamiz daha saglikli olur diye düşünüyorum.adresleri gelince mi verelim şimdi mi
Gelince almamiz daha saglikli olur diye düşünüyorum.adresleri gelince mi verelim şimdi mi
Ekleme yapmak istiyorum. Suyla yikamayin yamuluyor. Ben bu yuzden yedekliyorum bu sefer kirmizi aldim. İsmail bey sizler led akimini baslatmistiniz ben Plasti dip akimini baslatacagim. 2 aya kadar araci mat siyah ve ufak dokunuslarla mat kirmizi kaplayacagim. Disarda 1700 lira istiyorlar. 280 liraya 3 litre plasti dip kaplama sivisi alacagim kendim kaplayacagim. Hava tabancamda var. Uygulama basarili olursa Sonra da forumdaslarimin araclarini kaplayacagim. Hem de malzeme fiyatina. Iscilik yokHayırlı olsun.güneş gormeyen yerlere koyun arkadaslar.
Güzel bir aksesuar kas yaparken göz çıkarmayın
Keşke yakında olsa idikEkleme yapmak istiyorum. Suyla yikamayin yamuluyor. Ben bu yuzden yedekliyorum bu sefer kirmizi aldim. İsmail bey sizler led akimini baslatmistiniz ben Plasti dip akimini baslatacagim. 2 aya kadar araci mat siyah ve ufak dokunuslarla mat kirmizi kaplayacagim. Disarda 1700 lira istiyorlar. 280 liraya 3 litre plasti dip kaplama sivisi alacagim kendim kaplayacagim. Hava tabancamda var. Uygulama basarili olursa Sonra da forumdaslarimin araclarini kaplayacagim. Hem de malzeme fiyatina. Iscilik yok
Konyada subesi var. Fiyat almaya gittigimde uygulamayi da izledim. Bunun da elimden gelecegini dusunuyorum. Zaten olmamasi durumunda kuruyunca sokulebiliyor.Bir kaç videosunu seyretmiştim plasti dip'in pek zor bişeye benzemiyor uygulamak ama davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi. Arabadan önce bisiklette filan dene hocam
Şubat Mart gibi fotoğrafları görürüz o zaman
Ismail bey isteyin atlar gelirim. Bi cayinizi icer aracinizi kaplar donerim hatta plasti dip konulu bi bulusma bile duzenleyebiliriz. Izmirde bu isin toptancisina ulastim. Ordan alcam malzemeyi.Keşke yakında olsa idik