Dün 42 km de 32 TL gaz aldı aracın LPG 6.24 bende benzine geçebilirim
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ustam araciniz 100 km demi 16 lt yakiyor2016 otomatik fb7 aracım 16lt gaz yakıyor şehir içi. Genelde kısa mesafe kullanıyorum bir de bunun benzini var 1tl geçiyor kmde
MAR-LX1M cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Evet kısa mesafe kullanıyorum. Buradaki arkadaşlar normal olduğunu soyluyorUstam araciniz 100 km demi 16 lt yakiyor
M2012K11AG cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Evet kısa mesafe kullanıyorum. Buradaki arkadaşlar normal olduğunu soyluyor
MAR-LX1M cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam kısa mesafe önceki FD6 ımda şu anki FB7 imde göstergede 11.5-12 lt altına düşüremedim.Asla agresif kullanmam tamamen yaşadığım şehir ve dur kalk ile alakalı.2019da sifir aldim arabayi. Ayni anda bide motor aldım. Suoloerlight 200. Bende arabama binmiyorum denebilir. Su an icin siirtteki yakit tüketimlerine göre 65 kurus lpg 66 kurus benzin yakiyo. Bizde 15gundur benzinle gidiyoruz. Motor 100 km de en fazla 3, 3.5 litre yakiyo. Arabada 8.6 gorunuyo.
Redmi Note 9 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
+1 Kesinlikle katılıyorum.Bazı arkadaşlara tuhaf geliyor ama kısa mesafe git gel, dur kalk bendeki fb7 de 14-15L yakıyor.Bu arabanın karakteristik özelliği, şehir içi benzini gazı içmesidir.Garipseyecek bir durum yok
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kısa mesafeler için (10-15 km) motor çok mantıklı, ne olduğu önemli değil motoru olan bişey olsun yeterli 50-100 cc işinizi görür. Max 10 bin tl ye sağı solu dökük kırık vs bişey alın. Araba gibi irdelemeyin.Gerçekten işinizi görecek.Bisikletler zaten 3-5 bin olmuş.Ben de scooterla başladım şuan 3. Motorum 750 cc Honda integra. Ş.içi 3-3,2 litre tüketiyorum.Araçla İstanbul-Manisa yapınca feribot+yakıt 1,000 tl( gidiş dönüş) aynı yolu yazın aynı şekilde motorla 400 tl ( gidiş dönüş) aradaki 600 tl farkı da çocuğumun eğlenmesi için harcıyorum. 10 km altında bisiklet/külüstür bir motor kullanın,arabayı unutacaksınız emin olun