2012 fd6 için double teyp arıyorum arkadaşlar bende olan varsa mesaj atabilir
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Fiyat nedir hocamArkadaslar merhaba fb7 kasa ıcın halı hazırda kullandıgım ve memnun oldugum navimex marka tam uyumlu androıd cıhazı satmak ıstıyorum ( yerıne normal işlemcili teyp takacagım) yol kamerası ,arka kamera sıfır, tv antenı gps alıcısı ıvırı zıvırı kutusuna kadar durmaktadır fıyat belırlemedım ıhtıyacı olanı uzmem ben montaj dahıl 1250 tl gıbı bır fıyata taktırmıstım
Hala duruyor mu?Bende de honda go navigasyon var isteyen olursa sehir ankaradayim
Hocam merhaba cihaz duruyor mu acabaArkadaslar merhaba fb7 kasa ıcın halı hazırda kullandıgım ve memnun oldugum navimex marka tam uyumlu androıd cıhazı satmak ıstıyorum ( yerıne normal işlemcili teyp takacagım) yol kamerası ,arka kamera sıfır, tv antenı gps alıcısı ıvırı zıvırı kutusuna kadar durmaktadır fıyat belırlemedım ıhtıyacı olanı uzmem ben montaj dahıl 1250 tl gıbı bır fıyata taktırmıstım
hocam cihaz duruyormu?Arkadaşlar 2019 honda go navigasyonum acele satılıktır.son fiyatım 850 tl dir.yerine Android 10"alacağım yarın yenisini takacağım ve honda go boşa çıkacak..birde tavsiye istiyorum avgo mu navin mi tesla mı?Ekli dosyayı görüntüle 252441
Redmi Note 5 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
hocam cihaz duruyormu?