Civic FE1 2000 devirdeki ses?

Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FB7 2012
Herkese selamlar aracım 2022 model civic fe aracımla yol yaptıktan sonra yani araç ısındıktan sonra park halinde iken gaz ver bırak yapınca ve özellikle 2bin devir hizasına gelince nereden geldiğini tam anlayamadığım bir ses duyuyorum. Aracın gaz sesi harici bir arka fondan tırrr zırrr tarzı tam tarif edemediğim bir ses mevcut. Sessiz ortamda epey içerden duyulan bir ses malesef. Sadece bu devir hizasında sesi alıyorum. Video kaydetmeye çalıştım başına gelen fikri olan arkadaşlardan çözüm amaçlı yardım bekliyorum.

Bu gün ısrarım üzerine yetkili servise gittim kaydettiğim sesi dinlettim. Ustalarla birlikte defalarca gaz ver bırak yaparak sesi duymaya çalıştık fakat inanılmaz şekilde ses gelmedi. Ustalar yinede etrafa araç alt kısmına baktılar hiçbir olumsuzluk bulamadılar. Aracımı alıp eve geldiğimde az önce garaja park ederken gaza bastım ve ses geldi. Bir kaç kere daha denedim hepsinde ses geldi. Direksiyonu çevirdim yine kayboldu. Yetkili serviste gelmeyip evde tekrar ses gelmesi büyük şanssızlık ve sinirlerim yıprandı. Umarım ilerde sorun yaratmaz deyip kullanmaya devam. Umarım siz çözüm bulursunuz
Sorun çıkaracağını sanmıyorum sadece aracı konusunda titiz olan insanlara rahatsızlık verir. Ben de servisle görüşüp çözüm olursa size bilgilendirme yapacağım.

Sorun çıkaracağını sanmıyorum sadece aracı konusunda titiz olan insanlara rahatsızlık verir. Ben de servisle görüşüp çözüm olursa size bilgilendirme yapacağım.
Vallahi hocam sorun çıkarmaz umudu ile kullanmaya devam ama cidden yoruyor malesef bu durum insanı. O kadar servisi ikna edip gidip sesin orada gelmemesi sonrasında ikamet önünde tekrar gelmesi sinir bozucu.

Geri