Civic ES7 2003 Radyatör Antifiriz Sizintisi

Katılım
16 Tem 2019
Mesajlar
26
Tepki puanı
13
Konum
erzurum
Dediğiniz gibi 3000-4000 devirde takip ettim Büyük kabarcık yani fokurdama olmadı hocam. Küçük küçük kabarcıklar şeklinde hep.
Sürüş zamanlarında da Radyatör deki suyu direk genleşme tankına basıyor ordan tasiriyor ve de geri radyatöre çekmiyor maalesef.
Küçük kabarcık dahi olmayacak işte hocam sizin conta başıöa geldi cünkü

PRO 7 Plus cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
16 Tem 2019
Mesajlar
26
Tepki puanı
13
Konum
erzurum
Evet hocam sorun conta çıktı. Bugün ustaya götürdüm kapak açıldı. Öyle bariz bir yanık yok ama ufak hasar gözüküyor. Bujinin birisi ıslanmıştı. Kapak ve blokta herhangi bir eğrilik yok. Ustam servisten orjinal conta sipariş etti yarın takılacak Allah izin verirse.
Geçmiş olsun hocam

PRO 7 Plus cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
23 Şub 2020
Mesajlar
263
Tepki puanı
193
Konum
Çorum
Aracınız
Civic ES7 2003
Sorun çözülmüştür
Aracımın radyatör alt kısmında antifiriz birikintisi görüyordum. İlk önce Radyatörün kaçırdığını düşünmüş Radyatörü değiştirmeyi düşünüyordum. Daha sonra araçta su eksiltme, sabah radyatör kapağını açtığımda soğuk olduğu halde basınç oluyor su dışarı fışkırıyor, araçla biraz yol yapıp geldiğimde aracın önünden buhar yükseliyordu.
Biraz geç farkettim genleşme tankindan su tasiriyor muş ve kendim amatörce bir huni yaparak test ettim ve radyatörden küçük küçük kabarcıklar geliyordu ki contanin hasarlı olduğu ortaya çıkmış oldu.
Bu gibi sorunlar yaşayanlar için umarım aydınlatıcı olur.
Selametle...
 
Geri
Üst