Bir sorum daha olacak hocam arac sogukken radyatör kapağını açtım rolanti de çalışırken bir miktar su taşırdı. Suyun tamamen sabit mi kalması gerekir acaba
Teşekkürler
Teşekkürler
Motor soğuk iken termostat kapalı olur. Radyatörden su döngüsüde gerçekleşmez. Termostat radyatör alt borusu ile motor bloğu arasındadır. Siz üstten kapağı açarak radyatöre gelen üst borudan yeni hat açmış olursunuz. Bu yüzden biraz su çıkabilir.Bir sorum daha olacak hocam arac sogukken radyatör kapağını açtım rolanti de çalışırken bir miktar su taşırdı. Suyun tamamen sabit mi kalması gerekir acaba
Teşekkürler
Hocam senin sorunun tahmim fln degil ben sana söyleyim contan yanık sabahları soğuk havada radyatör de oluşan basınc conta yanıgının işareti aynısı başıma geldi yolda kalmadan daha kötüye gitmeden baktır kendin de yapabilirsin bu testi sıcak radyatör kapagını aç huni koy üzerşne antifiriz ilave et eger kabarcık cıkıyosa durdugu yerde conta yanık yüksek ihtimal de contan yanık su eksiltme sebebi oSelamün aleyküm aracım 2003 model. Radyatör hakkında iki sorum olacaktı. Birincisi antifirizi yeni değiştirmistim sabah motor sogukken radyatör kapağını açtığımda az bir miktarda olsa basınç oluyor ve radyatör kapağına kucumsenmeyecek miktarda pislik birikmiş oluyor. Bu normal midir
İkincisi Radyatörün tahminimce alt kısmında az bir miktarda antifiriz sızıntısı var ve eksiltme oluyor. Sanırım yedek depodan su çekmiyor pislik tikadigini düşünüyorum. Tamir olur mu Radyatörü desistirmelimiyim. Ya da antifiriz ekleyerek kullanayım mi. Radyatörün orjinal olup olmadığını bilmiyorum. Değiştirsem hangi marka tavsiye edersiniz.
Hocam senin sorunun tahmim fln degil ben sana söyleyim contan yanık sabahları soğuk havada radyatör de oluşan basınc conta yanıgının işareti aynısı başıma geldi yolda kalmadan daha kötüye gitmeden baktır kendin de yapabilirsin bu testi sıcak radyatör kapagını aç huni koy üzerşne antifiriz ilave et eger kabarcık cıkıyosa durdugu yerde conta yanık yüksek ihtimal de contan yanık su eksiltme sebebi o
PRO 7 Plus cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Huni takibinde gaza sabit basın devir yükseksin büyük kabarcıklar gelir ise conta şüphesidir.Hocam videodaki durum şöyle; 3-4 defa fan açtı ve bagajdan gaz vanasını kapatıp denedim kabarcık çıkmaya devam ediyor. Sıkıntı Yüzde 90 conta gibi gözüküyor.
8. Ayda yaptırdım 4 bin tl tuttuMaalesef hocam durum öyle gözüküyor. Masraf ne kadar çıktı senin