Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arabami shbndene koydum 39 bin yazdim arayanlar var ama herkes pazarlik yapmaya calisiyor.ben adama arabamin temizliginden bahsediyorum performansindan bahsediyorum tek parca boya harici hatasiz diyorum bakimli araba diyorum lastikleri yeni diyorum oglum gibi seviyorum diyorum.adam bana hasar kaydi ne kadar diyor.. komedi gibi..Allahtan hasar kaydi vs. yok
Uygun fiyat yazdigimi dusunuyorum lpg yok benzinli uygun diye dusunuyorum yorum sizin...
Arabama 4 senedir biniyorum son zamanlarda sikildim dogrudur ama makyajli premiumlarda duzgun olanlari 43 ten basliyor.benim verecegim para 40 -41fazlasi cikaramiyorum.bu sevdadan vazgececem galiba..
[quote author=biyopolis link=topic=762.msg13642#msg13642 date=1412031646]
Arabama 4 senedir biniyorum son zamanlarda sikildim dogrudur ama makyajli premiumlarda duzgun olanlari 43 ten basliyor.benim verecegim para 40 -41fazlasi cikaramiyorum.bu sevdadan vazgececem galiba..
[/quote]
Hocam makyajlı derken 2014 model yeni kasadan mi bahsediyorsunuz ben tam anlayamadim alacaginiz araci ama ilaninda linkini verirseniz oradan da bakabiliriz baya temiz araciniz.
[quote author=Attila Khan link=topic=762.msg13670#msg13670 date=1412069788]
Hocam makyajlı derken 2014 model yeni kasadan mi bahsediyorsunuz ben tam anlayamadim alacaginiz araci ama ilaninda linkini verirseniz oradan da bakabiliriz baya temiz araciniz.
[/quote]
Hayir hocam 2014 degil tabiki 2009-2012 arasi makyajli kasa alma niyetim var.ilan bu 180273367
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.