Ben kendim halen aracı bu haliyle kullanıyorum

Sorunu ilk aldığımda farketmiştim, ben 40bin kmye yakındır kullandım, muhtemelen önceki sahibi de bu şekilde uzun süre kullandı gibime geliyor.
Yanlız direksiyonu pek zorlamamaya çalışıyorum, yani u dönüşlerinde en sona çevirmeden dönüyorum mesela.
Değiştiren kişi bana 200bin km. civarında değiştirdiğini söylemişti, kullanıma bağlı olarak bu süre bence değişir ama dayandığı yere kadar bu şekilde kullanmayı düşünüyorum

Elektrik direksiyon kutularında her türlü anomalide direk revizyon yapıyorlar, 2018 başında 600 tl idi ama şu anda ne kadardır bilmiyorum. Ancak okuduğum yorumlarda revizyon sonrası bile 1-2 yıl içinde tekrardan sorunlar ve seslerin tekrarladığını hatırlıyorum. Ama belki randıman sağlayabilir diye de denemekten zarar gelmez.
Değişim için servis yıl başında 8bin istiyordu, ancak özellikle istanbulda büyük parçacılar yurtdışından talebe göre kendileri çok daha uyguna parçayı ithal edebiliyorlar diye duydum. Değiştiren kişi tanıdıklar vasıtasıyla 2017de 2500e işi mal ettiğini söylemişti.
Ancak şu andaki fiyat konusunda hiçbir bilgim yok.