Herkese merhaba. Bildiğiniz üzere taiwan body kit için toplu bir alım başlatmıştım.Fakat birtürlü kayda değer bir katılım olmadı, fiyatlar olsun body kitin piyasadaki çeşitliliği olsun okadar değişkenki bir türlü toplanamadık.Dün Ankara Özen ticaret ile yüzyüze görüştüm ve sonunda body kiti aldım.İç kısımlarında made in taiwan yazıyor. Aracın orjinal vida yerlerine uyan delikleri ve bağlantı ayakları var ( Çin malı plastik kitlerde yok ) Malzeme okadar esnek ve kaliteli ki arabanın ön tamponuna hiçbir bant vida vs birşey kullanmadan oturttum ve yere düşmeden durdu. Piyasada 400 lirayada çin malı plastik kitler var ama tam oturmuyor. Bu kitte slikon kullanmaya bile gerek yok zaten vida yerleri var üst kısımlarınada çift taraflı bant çektikmi güzel bir işcilikle süper durur. Fiyat olarak pazarlıkla 4 parça kiti 580 a aldım peşin para verdim. Kendim dükkandan aldığım için kargo parasınıda düşün dedim benden. Normalde ücretsiz kargo ile gönderiyorlar. Almak isteyenler için son 3 takım kalmış.Yurtdışından geldiği için dövizle birlikte biraz yükselmiş fiyatlar. Daha sonra modifiye.com sitesinden temin edicekleri için 650 ye gelip 750-800 fiyat bandında olucağını söyledi.Ordu Honda servisi 2200 tl ye body kit takıyor inceledim ürünü içinde honda yazıyor fakat made in china yazısı var ve benim aldığım gibi esnek değil sert malzeme . Almak isteyenler kaçırmasın saygılar.