- Aracınız

1- lastik sesini çok alıyor
2- araç daha 10 bin km de girdiğim çukur veya herhangi bir esneme de araç gijirdiyor
3- karartmali dikiz aynası yok (bu fiyata)
4- 40 km hızla gittiğim yolda araç üzerinde verilen continental lastikleri ile topaç gibi döndüm karlı yolda

5- virajli ve az bozuk yolda arabayla dönerken vsa etkisi mi bilmiyorum araç sanki göt atacakmış gibi oluyor ve birşey engel oluyor atmasına ve hissediliyor can sıkıcı (arabanın yatmasını engelliyor gibi bi his)
6- göğüs malzemesi 0
7- üzerindeki navigasyon 0
8- VTEC filan hava cıva o artan devir saatine göre hızlanma sıfır.
9- aklıma şuan bunlar geliyor
2012 astra h içinse

Aracı 2012 yılında sıfır aldım civic gibi 40 bin e mal oldu araçta gösteriş 0 içinde cd çalardan başka hiç birşey yok yine sınıfının en fuluydu ama vsa yok bilen bilir gelelim eksileri ne
1- ha kamyon kaldırmışsin ha bunu şehir içinde kalkış 0 3-4 bin devir yapıp kalmazsan araba toplanmiyor.
2- direksiyon çevirmek zulüm tros dan farkı yok
Gelelim civic e nazaran artıları na
1- fabrikadan üstünde verilen continental lastik ve içeriye alınan ses 0
2- çukura girerken bırak parçalardan ses gelmesini aracın esneme si dışında ses yok gelen sadece tok bi ses
3- civic ile topaç gibi döndüğüm aynı yolda 3 kış hiç kaymadim astra ile hiç kaymadim

4- otobanda devir i yakaladım i 210 A kadar banamisin demedi (ilerisine gidemedim tırstım civic le basamadim daha)
4- vsa yoktu ama tank kapısı gbi gibi kapıları vardı ve savrulmamaya etki ediyordu tüm ağırlık kapilardaydi
5- viraja girerken arabanın hafif yatması dışında hiç bir sıkıntısı yoktu
6- araç daki malzeme kalitesi 10 numara
7- navigasyon Vs gibi özellik yoktu ama güven verici halleri vardı ve civic de yazdığım eksiler astra da aklımda kalanlariydi
8- 2015 civic le astra kapismasinda astra ile civic i yedim.
NEDEN ALDIN DİYEN OLURSA bukadar kötü olduğunu düşünmemiştim VTEC e aldandık. Tek tesellim sanruf ve yarım çalışan navigasyon sportif olması otomatik vites olması. Bu fiyata bu segmentte bu özellikle Civic olması

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi