Yurtiçi linki olsaymış iyiymiş. Bu yurt dışı alışverişi bana hep uzak geldi. Belki hiç yapmadığımdandır. Birde okuyorum gümrüğe takıldı, sahte ürün geldi vs cesaret edemiyorum.
[quote author=teachers71 link=topic=492.msg7371#msg7371 date=1403721446]
Yurtiçi linki olsaymış iyiymiş. Bu yurt dışı alışverişi bana hep uzak geldi. Belki hiç yapmadığımdandır. Birde okuyorum gümrüğe takıldı, sahte ürün geldi vs cesaret edemiyorum.
[/quote]
Hiçbir zorluğu yok sadece gecikmeler olabiliyor ama ben birçok parça getirttim. Captiva için 2 tane ayna sinyali, civic için sağ sol kapı kilit motoru, cam düğmesi. Dahası da var da bunları yazdım tereddüt etmeden yapabilirsiniz, ebay'deki satıcılar vereceğiniz geribildirime çok dikkat ediyorlar o yüzden sıkıntılı bir durum olduğunda yenisini yolluyorlar.
[quote author=teachers71 link=topic=492.msg7371#msg7371 date=1403721446]
[/quote]
Sıkıntı olmaz, olmadı dispute (dava) açıp paranı geri alırsın.
[quote author=Can link=topic=492.msg7458#msg7458 date=1403803234]
Güle güle kullan abi.
Hiçbir zorluğu yok sadece gecikmeler olabiliyor ama ben birçok parça getirttim. Captiva için 2 tane ayna sinyali, civic için sağ sol kapı kilit motoru, cam düğmesi. Dahası da var da bunları yazdım tereddüt etmeden yapabilirsiniz, ebay'deki satıcılar vereceğiniz geribildirime çok dikkat ediyorlar o yüzden sıkıntılı bir durum olduğunda yenisini yolluyorlar.
[/quote]
[quote author=NoFeaR link=topic=492.msg7455#msg7455 date=1403802965]
Hayırlı olsun
[/quote]
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.