Ynt: 2012 Civic: Navitech cihaz ve Alpine haut-parleur'ler; MP3 muzik ve FM radyo
Ynt: 2012 Civic: Navitech cihaz ve Alpine haut-parleur'ler; MP3 muzik ve FM radyo
[quote author=Mesudum link=topic=737.msg12633#msg12633 date=1411116748]
Fırsat verdiğiniz ve ortak bir alan için başlangıç yaptığınız için, teşekkürler.
Karşılaştırmalar için büyün şartların elden geldiğince aynı olmasına dikkat edilir ya hani, o bakımdan ben de bir katkıda bulunmak isterim ve bu başlık da ortak platformun kaliteli veri tabanı olabilir.
Kullanılan telefon iPhone sanırım, ben de emektar S3 ile katkıda bulunmak isterim.
Öncelikle uzun zamandır test için kullandığım bir takım "track"lar var ve genelde sistem düzenleyenler cıstak müzik beklerken bunlarla karşılaşınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Gerçi içerikte o da var ama ben saf sinüsoidal sesle test edince aracın tesisatı ve yalıtımı nerede su koyveriyor, hangi tip seslerde nasıl performans alınıyor, görebiliyorum. Test için aynı track kullanırız ama sizler istediğiniz yerde istediğiniz parçayı denemeye devam edebilirsiniz.
Kendi videomu da paylaşınca test şartlarını da verip katılmak isteyen herkesin aynı şartlarda olmasını sağlamaya çalışacağım.
Şimdilik link veriyorum. Bunun içindeki aynı parçayı çeşitli ses seviyelerinde deneyerek karşılaştırma yapabiliriz.
Buyrun link:
https://www.dropbox.com/sh/d5wl9rtiq3vncyi/AAD2PcTBlPlf1ZSiMmCvjs-va?dl=0
[/quote]
Mesudum, simdi dropbox'dan sizin THX surround sistem muzik test dosyalarini indirdim.
Bir sonraki adimda ne yapacagiz?
Bu arada ben muzikleri Flash bellekten dinliyorum. Honda orijinal USB girisine bagliyorum. O da Navitech'e bagli.
Apple iPhone4 telefonumdan dinlemiyorum.
Ikimiz de Flash bellek kullanalim.
Fakat Flash belleklerin ozellikleri de birbirine yakin olsun.
[member=251]Mesudum[/member]