-"bende konu açılmışken sorsam adanadayım gene de 0w20 mi koymalıyım yoksa 0w30 falan koysam mı tereddütteyim
ben de adanadayım motul 0-20 koydum.. şimdilik sorun yok
-"bende konu açılmışken sorsam adanadayım gene de 0w20 mi koymalıyım yoksa 0w30 falan koysam mı tereddütteyim
Bu yagin Api degeri Sn yani klavuzda yazan "sm degeri veya daha yuksek" kosulunu sagliyor.. Api sn standarti ise 2010 yilindan itibaren standartlasmis ve sm degerinden daha iyi performansa sahipmis... Nasil iyi arastirmis miyim?Her zaman yağ alırken markadan ve 10w40 gibi yazılarına bakarak değil kullanım kitabında yazan "API Service SL " değerlerine göre alınız.
2012 civic araca hangi yağ koymalıyım
Kardes bu yagdan da kullananlar var hatta 10w40 kullanan da.. ben klavuzun motor yag tavsiyesi kisminda tavsiye edilen yag deger ve standartlarina gore 0w20 yag aldim motul markasinin.. Sizin bu yagin standartlarina bakmadim..eger imkaniniz varsa klavuzda onerilen yagi kullanmaniz elbette daha iyi olur diye dusunuyorum.. Ben bindigim tum araclarda yag konusunda klavuzu neyi onerirse ona uymaya calisiyorum..bizim fb7 kasanin klavuzdaki ilgili kismini ekliyorum..@vanheru hocam bir degerlendirme yapabilir misin.