Evet arkadaşlar bugün kolları sıvadım ve arka hoparlörleri değiştim.
El yatkınlığı ve nerde neyin olduğunu bilmiyorsanız sakın bulaşmayın derim. Baya uğraştırdı ve sinirimden resim felan çekmedim
. İnsan fd6 gibi kolay yapar şunu. Koltuk köşelerinden, kapı lastiğine, direk airbag kapaklarından zemine kadar nevar ne yok sökülüyor. Arka cam arası okadar darki o tek vidayı sökmek için maharet lazım. Dedimya elim yatkın olmasına rağmen, sinirlenmeye rağmen herşeyi dikkatlice söküp kırmadan, iz yapmadan geri topladım.
Bu arada arka cam darlığı sebebiyle şarjlı tornavida gitmeyeceği için ve o hoparlöre ulaşınca o sinirle orijinalleri parçaladım ve etrafındaki kasnağı tertemiz yaparak kullandım. Orjinal hoparlörler ne idiği belirsiz, markasız, üzerinde hiçbirşey yazmayan tek yollu birşey.
Akşam oldu ne bel kaldı ne el. Herşeyi toplayıp takıp bitirdim şükür. Sadece pabuçla bağlantıları kaldı.
Bu arada sökerken dip köşe kontrolü yaptım ve şasede pas, kir, toz, hata vs hiçbirşey göremedim, tertemizdi direk içleri.
Bağlarılarıda yapınca ses yorumu da yapacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 263210Ekli dosyayı görüntüle 263211Ekli dosyayı görüntüle 263212
SM-G930F cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.