Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=Attila Khan link=topic=530.msg8615#msg8615 date=1404892039]
Hakan Hocam, şimdi bu egsozu takınca sadece görüntü olarak mi yoksa çıkan seside yükseltiyor mu nasildir ? Birde sizin aracin sağ tarafinda kırmızı bir sticker var orada ne yazıyor Type R mi ?
[/quote]
1. egzoz ucu sadece görsellik verir aracın orjinal sesinde değişiklik olmaz
2.forum stiçkerimizin basım hatalı olanı vardı sonundaki ayyıldızlı tr sini çıkarıp bagaja yapıştırdım yani
bagajda TR yazıyor
[quote author=Gelendostlu link=topic=530.msg8619#msg8619 date=1404895821]
Hakan içi boş olan krom çok güzel duruyor. FD6 lara da bu şekilde takıyorlardı.
[/quote]
içi boş bencede iyi olur hüseyin paylaştığım fotodakinin içi kare profil demir hoş durmuyo fd6 nın orji çift uçlarıda güzel yakışır k:
[quote author=hakko modelistlik link=topic=530.msg8554#msg8554 date=1404839983]
iki hafta önce taktırıyodum 130 tl fiyat yüksek geldi vazgeçtim netten araştırıp alıcam
[/quote]
Tertip bu güzel duruyo bendeki bundan
Daha once bi paylastigin daha koselisi vardı oda iyi idi
Dostum öyle siyah çirkin şekilde durduğu için herhalde nasıl saklarız diye uğraşmışlardır. Taksınlar krom eksoz hiçde saklama gereği duymazlardı. Bakınız yüzbinlerce euroluk lüks spor araçlar
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.