Hocam kur hesabi yaparsak benim maasim da bitik o zaman be sen esnafsin girmisin kur hesabina bi araban var onun hesabini yapiyon yok ya araba alan hic zarar etmeyecek mantigi var o delikanliya sen toy demisin ama sen daha toy gibisin araba almak hele kullanmak icin araba almak ne zaman kar getirmis mulkmu bu araba tabiki zarar ettirecek. Sen ticari kafa ile baktigin icin dolar diyon tufe diyon yok bilmem ne mantik iyi ya valla helal olsun kimse kusura bakmasin 69000 sifir makyajli olan arabaya bu fiyatlari istiyonuz sonrada kimse aramado aramaz tabi fiyatlariniz ucuk kimse kimseyi dolar tufe mantigi ile yemesin ben araba aldim 30000 nakit var 40000 kredi cwkeyim kredi odemesi bana 49000 tlye gelsin tufe v.s. koy olmaadi o zaman ben arabayi aldiktan sonra zarar etmemek icin 80k ya satmam lazim la boyle mantikmo olur. Ben e araba aldim sattim bir tanesi aldigim fiyata satmadim sana iyi satislar
2013 model kazasız boyasız, 42 binde 55 diyorlar, pazarlıksız....
zaten 52 ye alınan araba o kadar çok etmemeli, (hemde 2012 model...) yok ozaman dolar buydu şuydu çok gereksiz bir hesap olmuş...
Son düzenleme: