2013 fb7 LPG tank değişimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melik69
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracımdaki tank 10 yıl oldu TUV de muayeneden geçmedi. Konya Ereğli de 3 yere sordum. Biri 42lt simit tanka 3500 biri 41lt Atiker 2750tl, diğeri de cangas 2750tl dedi. Üzerindeki deponun aynısı yok ellerinde(Brc 45lt ince). Yakın zamanda tank değiştiren var mı. Fiyat ve önerisi olan hangisine karar vermeliyim?

RMX1971 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ad Soyad
Kamil yılmaz
Aracınız
Civic FB7 2014
Merhabalar bende 2015 fb 7 kasa Honda civic aracımın lpg tankını 2025 te değiştireceğim. şimdiden piyasa araştırması yapıyorum. Benim tank BRC 44 litre yazıyor üzerinde ama hiç bir zaman 30 litrenin üzerinde almadım hep 28-29 onunla da max 250 km yol yaptım şehir içi bu beni çok kızdırsa da 9 sene bitti iyi kötü sorunsuz şimdi daha büyük kapasiteli tank taktırabilir miyiz veya bu şamandırayı daha yüksek gaz alacak şekilde (güvenli sınır) ayarlatabilir miyiz?
Büyük tank takarsanız eskisine göre yüksek gelecektir. Bagaj havuzu tam orumayacak bu da çok rahatsız edici bir durum. Bir de elimde orijinal brc olmayanlar ellerindeki tankı takmak istiyorlar. Orijinal ebat brc zaten yok diyorlar. İnanmayın. Bir de ebat değişirse eski şamandıra da uyumlu çalışmıyor. Bilginize …

Geri