2013 FB7 yakıt tüketimi hakkinda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrhermn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
lpg de yakıst işi gostergedeki degerde yanıltır sizi. genel olarak bakım subap ayarı bogaz kelebegi temizliği ve duzgun bir ayarla fazla yokusunn olmadıgı absurt trafikte yoksa sehir içi 100km de 10 lt lpg normaldir. diğer extralarda bunun 12 lere cıkmasıda normaldir zaten havalarda sogudu suanda yakıt verimliliğe dustu. ona gore degerlendirmekte fayda var

Ad Soyad
şafak kahraman
Aracınız
Civic FB7 2015
Peki lpg full 220 km de bitiyor ve bununla beraber benzin göstergesinde çeyrek depo benzin yakmış gözüküyor bu normal mi ? Şuan 340-350 km civarı yaptım lpg bitti(220 kmde ) ve benzin deposu yarıda anlık tüketim 15.3 çok çok fazla sanki, şuan ne kadar gidecek diye hesaplıyorum lpg + benzin

Siz lpg + benzin kaç km gidiyorsunuz toplamda

Aracınız
Civic FB7 2013
Hocam normal. Çok uzun zamandır bu konuda araştırma yapıyorum. Forumdaki tüm yazışmaları okumusumdur. Bununla birlikte tüm bakımıni yaptırdım ( zaten düzenli yaptiriyordum) şanzıman yağını filtresini, bujilerini, gaz filtresini değiştirdim, Subap ayarı gaz ayarı yaptırdım, son olarak oksijen sensorunu temizledim vs vs ne varsa artık. Araba yazın sakin kullanımda full depo (35 lik) 250-270 arası anca yapiyodu, kış ayında daha da düştü. Yanında harcadığı benzini saymıyorum bile. Genelde de herkes aynı dertten muzdarip. Demekki bu araçlar boyle. Kimse 8 lt yakiyo demesin yoksa aracı yakicam 😀

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Hocam normal. Çok uzun zamandır bu konuda araştırma yapıyorum. Forumdaki tüm yazışmaları okumusumdur. Bununla birlikte tüm bakımıni yaptırdım ( zaten düzenli yaptiriyordum) şanzıman yağını filtresini, bujilerini, gaz filtresini değiştirdim, Subap ayarı gaz ayarı yaptırdım, son olarak oksijen sensorunu temizledim vs vs ne varsa artık. Araba yazın sakin kullanımda full depo (35 lik) 250-270 arası anca yapiyodu, kış ayında daha da düştü. Yanında harcadığı benzini saymıyorum bile. Genelde de herkes aynı dertten muzdarip. Demekki bu araçlar boyle. Kimse 8 lt yakiyo demesin yoksa aracı yakicam 😀
8 litre şehir içinde zor.

Ad Soyad
şafak kahraman
Aracınız
Civic FB7 2015
8 litre yaksın bi 8 de ben yakarım havaya imkansız gibi bir şey :) bende herşeyini yaptırdım subap gaz ayarı bakımlarını ama değişen bir şey olmadı, neyseki araçtan memnunuz ondan yana bi sıkıntı yok yaksın diyoruz artık napalım :)

Aracınız
Civic FB7 2013
8 litre yaksın bi 8 de ben yakarım havaya imkansız gibi bir şey :) bende herşeyini yaptırdım subap gaz ayarı bakımlarını ama değişen bir şey olmadı, neyseki araçtan memnunuz ondan yana bi sıkıntı yok yaksın diyoruz artık napalım :)
Aynen hocam. En azından yolda birakmiyor, durduk yere sanayi yolu görünmüyor. Çok şükür diyelim

Geri