j c K
0
Ben şahsen aracımı değiştireceğim zaman fc5 lere yönelmeyi düşünüyordum ama sizin yazdıklarınız ve forumda yazılan diğer şikayetleri okudukça soğuyorum fc5 ten. Neredeyse her kullanıcı kaput dalgalanmasından bahsediyor, boya kalitesizliği, göçük, şanzumana iyi değil diyenler var, iç mekân kaliteden yoksun vs vs vs
Geçen bir sanayici ile konuştum, adam Honda nın kasa değiştirdikçe kaliteyi düşürdüğü ve görüntüye önem verdiğini söyledi sanırım haklı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Açıkçası yazdığım hususlar aracı almaktan vazgeçirtecek cinsten değil bana göre ben kişisel görüşlerimi belirttim ama kaportanın bu derece vasat olması soru işareti, sadece bu noktada aracı almaktan vazgeçebilirdim. Ben hondanın daha alçak ve spor görünümlü olması nedeniyle hep +1 adım daha yakındım. Ama bu kaporta olayı gerçekten araç ile ilgili düşüncelerimi sarstı. Bir volvo kaporta kalitesi beklemiyorum ama elimle itince tavanın göçmesi sonra tekrar düzelmesi falan =) ne bileyim izah edemiyorum. Demekki birisi kaputa otursa bi fotoğraf çekileyim dese kaput göçüp kalacak.