Civic'in alt devirlerde hic motor sesi yok, rolantide stop mu etti diyenler oluyor hızlanırken ve yüksek devirlerde güzel bir motor sesini duyuyorsunuz.Civicte yol sesi alıyormu rahatsız edici hocam siz kullanıyosunuz bu 5 ileri olması çok hissettiriyomu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yol sesi aliyor, yol seslerinden biri olan lastik sesi icin ben michelin crossclimate lastik aldim, 71 desibelden 68 desibele düştü. (Seste 3 db fark neredeyse yarısı anlamina gelir) Zaten lastik degisim zamani gelmisti. Ayrica yol sesini azaltmak icin arabanin altina 'pütür' attiranlar var. En iyisi test sürüşü yapmak.
Vitesle ilgili sorunuzu tam anlamadım ama vites gecislerinde sarsinti yok, gaza az basarsaniz devir 2500lerde iken vites büyütüyor, biraz daha gaza basarsaniz 3000 4000 arasi atıyor, ani hizlanmak istediginizde ve gazi koklediginizde belki iki vites birden düşürüp devri 6750 lere kadar çıkarıyor (vites dusurecekken biraz gecikme var), ama arabaya alisinca sollamada herhangi bir problem olmuyor. (Econ kapali kullanıyorum). Vites bozulmuyor, cok yokus degilse geri kaydirmiyor.