sibob ayarinin bozuk oldugunu lpgciler cihaza baglayinca goruyor bizzat basima geldi ayarlara bakarken ekranda map.degeri var sibob ayari duzgunse rolantide bu map degeri 340 360 arasi olmasi gerekmis.benimki 250deydi ve usta ayar yapamam bu sekil siboblarin gevsek dedi yeni yaptirdim dedim olmamis yapamamis dedi baska bi saglam ustaya gittim yaptirdim bidaha lpg ayarina gittim usta bakti simdi olmus dedi ve ayari yapti masaallah araba canavar gibi oldu uzun yol yaptim rampalarda felan cok iyiydi yakitimda dustu yani demek istedigim iyi bir lpg ustasi sibob ayarinin duzgun olup olmadigini ayar ekranindan gorebiliyor.Rolanti dalgalanmalarında ilk akla gelecek bence subap ayarıdır.
sibob ayarinin bozuk oldugunu lpgciler cihaza baglayinca goruyor bizzat basima geldi ayarlara bakarken ekranda map.degeri var sibob ayari duzgunse rolantide bu map degeri 340 360 arasi olmasi gerekmis.benimki 250deydi ve usta ayar yapamam bu sekil siboblarin gevsek dedi yeni yaptirdim dedim olmamis yapamamis dedi baska bi saglam ustaya gittim yaptirdim bidaha lpg ayarina gittim usta bakti simdi olmus dedi ve ayari yapti masaallah araba canavar gibi oldu uzun yol yaptim rampalarda felan cok iyiydi yakitimda dustu yani demek istedigim iyi bir lpg ustasi sibob ayarinin duzgun olup olmadigini ayar ekranindan gorebiliyor.
SM-J720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam map basıncı farkli birşey diye biliyorum veya siz farkli bir değeri anlatıyor olabilirsiniz, LPG ustaları genelde subapların durumunu benzin enjeksiyon zamanlarından gozlemleyebiliyorlar, subaplar sıkı veya gevşekse benzin enjeksiyon zamanları tutarsiz çok yüksek veya düşük değerlere erisebiliyor. Bu durumdayken genelde LPG ayarı yapmaları da çok zor hale geliyor.sibob ayarinin bozuk oldugunu lpgciler cihaza baglayinca goruyor bizzat basima geldi ayarlara bakarken ekranda map.degeri var sibob ayari duzgunse rolantide bu map degeri 340 360 arasi olmasi gerekmis.benimki 250deydi ve usta ayar yapamam bu sekil siboblarin gevsek dedi yeni yaptirdim dedim olmamis yapamamis dedi baska bi saglam ustaya gittim yaptirdim bidaha lpg ayarina gittim usta bakti simdi olmus dedi ve ayari yapti masaallah araba canavar gibi oldu uzun yol yaptim rampalarda felan cok iyiydi yakitimda dustu yani demek istedigim iyi bir lpg ustasi sibob ayarinin duzgun olup olmadigini ayar ekranindan gorebiliyor.
SM-J720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
ustanin anlattigina gore map hava ile alakali bisey hamid hocam hatta bu deger 350 360dan yukariysa arac biyerden fazla hava aliyor suphesine kapiliyor lpg ustalari eger aracin hava alicak butun yerleri kontrol edilip hava alma yoksa sibob ayari tavsiye ediyorlar.Hocam map basıncı farkli birşey diye biliyorum veya siz farkli bir değeri anlatıyor olabilirsiniz, LPG ustaları genelde subapların durumunu benzin enjeksiyon zamanlarından gozlemleyebiliyorlar, subaplar sıkı veya gevşekse benzin enjeksiyon zamanları tutarsiz çok yüksek veya düşük değerlere erisebiliyor. Bu durumdayken genelde LPG ayarı yapmaları da çok zor hale geliyor.