Başka bir kullanıcı da bende de var dese normal çalışma mantığı diyip konuyu kapatacağım. Servis bir arıza değil ama hiç o durumda arabayı dinlemediydik diyor
Kaput içinden şanzıman yağ pompası motoru sesiSes tam olarak merden geliyor? Yerini bulabildiniz mi? Aracın içinde ön taraftan mı, motor kaputu içinde mi?
Kaput içinden şanzıman yağ pompası motoru sesi
Evet pompadan geliyor ama normal ses olabilir dedi. Bakıma geldiğinde ben de denemiş olurum sıcak arabalarda dediServiste anlayamadılar dediğiniz için soruyorum, tam olarak pompadan mı geliyor ses?
Hocam süpersin. Rahatladım. Rutinse sürüp keyfini çıkarayim. Çok teşekkürlerHangi sesten bahsettigini anladim. 2019 aracimda da senin soyledigin sekilde yarim kontakta geliyor. Hic sorun yapmadim. Cunku olagan oldugunu dusunuyorum. Baska araclarda da rast geldim. O yuzden kimseye danismadim.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok teşekkürler hocam. Sizde sağlıcakla iyi günlerde kullanın. İlk defa böyle lüks bir arabamız oldu keyfini alamamıştım. Kandirilip sorunlu araç mi satıldı diye tuv turkun d expertinde experden de geçirmiştim. Bundan sonra Honda da sesleri ikaz ışığı ile desteklenmedigi sürece takmayacagim kafayaHiç canını sıkacak bir şey yok hocam ilk duyduğumda kulak vermiştim. Hatta ne zaman kesilecek diye bekledim bi kere ama kesilmemişti çalıştırınca herhangi bir ses yapmadığı ve başka bir uyarı/hata/arıza algılamadığım için hiç gerek duymadım. İyi günlerde bin hayırlı olsun.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.