- Ad Soyad
- Tahsin Karabulut
- Aracınız
- Civic FC5 2017
Bu parça bukadar çabuk bozulacak bir parça değil.Merhaba. 2017 Honda Civic Aracımın Gaz Kelebeği ve hortumu çürüdü. Bu parçayı asla bulamıyorum. Usta bile bulamadı. İstanbul'da bu parçayı bana temin edebilecek var mı? Ya da nereden bulabilirim? Haftalardır araba boşa yatıyor. Yardımcı olandan şimdiden Allah razı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 272544
Gösterdiğim görseldeki boru kısımları (farklı 3 yerden 3 farklı zamanda) çürüdü. Su kaçağı oldu. yapıştırdık ancak bu sefer farklı yerinden patladı. 3 kere çekici çağırdım bu borular yüzünden.Bu parça bukadar çabuk bozulacak bir parça değil.
Hortum bir şekilde uydurulur. Gaz kelebeğinizde elektronik bir arıza mı var. Ne gibi bir sorununuz vardı?
Temizlik ve adaptasyon denendi mi?
Asidik antifriz olabilir. Çeşme suyu da olabilir. Fakat bu kadar kısa sürede oluşmamalı.Gösterdiğim görseldeki boru kısımları (farklı 3 yerden 3 farklı zamanda) çürüdü. Su kaçağı oldu. yapıştırdık ancak bu sefer farklı yerinden patladı. 3 kere çekici çağırdım bu borular yüzünden.
Gaz kelebeğine bağlı olan borular patlak olduğu için (Metal borular) Komple kelebel değişmeli dedi usta o da çürümüş dedi.
Sebebi ne acaba? Garip.