2017 FC5 Gaz Kelebeği Parçasını Bulamıyorum

Ad Soyad
Tahsin Karabulut
Aracınız
Civic FC5 2017
Merhaba. 2017 Honda Civic Aracımın Gaz Kelebeği ve hortumu çürüdü. Bu parçayı asla bulamıyorum. Usta bile bulamadı. İstanbul'da bu parçayı bana temin edebilecek var mı? Ya da nereden bulabilirim? Haftalardır araba boşa yatıyor. Yardımcı olandan şimdiden Allah razı olsun.4369d7b5-63df-487c-bf39-a9703a9473d6.jpeg

Merhaba. 2017 Honda Civic Aracımın Gaz Kelebeği ve hortumu çürüdü. Bu parçayı asla bulamıyorum. Usta bile bulamadı. İstanbul'da bu parçayı bana temin edebilecek var mı? Ya da nereden bulabilirim? Haftalardır araba boşa yatıyor. Yardımcı olandan şimdiden Allah razı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 272544
Bu parça bukadar çabuk bozulacak bir parça değil.
Hortum bir şekilde uydurulur. Gaz kelebeğinizde elektronik bir arıza mı var. Ne gibi bir sorununuz vardı?

Temizlik ve adaptasyon denendi mi?

Bu parça bukadar çabuk bozulacak bir parça değil.
Hortum bir şekilde uydurulur. Gaz kelebeğinizde elektronik bir arıza mı var. Ne gibi bir sorununuz vardı?

Temizlik ve adaptasyon denendi mi?
Gösterdiğim görseldeki boru kısımları (farklı 3 yerden 3 farklı zamanda) çürüdü. Su kaçağı oldu. yapıştırdık ancak bu sefer farklı yerinden patladı. 3 kere çekici çağırdım bu borular yüzünden.

Gaz kelebeğine bağlı olan borular patlak olduğu için (Metal borular) Komple kelebel değişmeli dedi usta o da çürümüş dedi.

Sebebi ne acaba? Garip.

Gösterdiğim görseldeki boru kısımları (farklı 3 yerden 3 farklı zamanda) çürüdü. Su kaçağı oldu. yapıştırdık ancak bu sefer farklı yerinden patladı. 3 kere çekici çağırdım bu borular yüzünden.

Gaz kelebeğine bağlı olan borular patlak olduğu için (Metal borular) Komple kelebel değişmeli dedi usta o da çürümüş dedi.

Sebebi ne acaba? Garip.
Asidik antifriz olabilir. Çeşme suyu da olabilir. Fakat bu kadar kısa sürede oluşmamalı.
Ya çıkma bulacaksınız. Veya yetkili servisten sıfır parça sipariş verilecek.
Bir kaç numara:

Honda İstanbul
0546 667 87 00

Es-kay Honda çıkma
05394082927

Yıldız Oto Çıkma
05443541313

Anadolu Honda
05426225090

Has Honda
05352787600

Bostancı Honda