Aynen hocam alırken bende bukadar az tüketimi olacağını beklemiyordum şaşırttı beniBu değerlerde, rs ile dolaşıyor iseniz, yakıt tüketiminiz hayli uygun.
Aynen hocam alırken bende bukadar az tüketimi olacağını beklemiyordum şaşırttı beniBu değerlerde, rs ile dolaşıyor iseniz, yakıt tüketiminiz hayli uygun.
Merhaba arkadaşlar konu ile alakasız olacak ama 2017 Rs aracımda geçmiş ve önizleme alanlarında sadece Km bilgisi görüntüleniyor. Ortalama tüketimlerim kayboluyor. Bu durumu nasıl çözebiliriz?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Araç rs mi yoksa lpg li eco mu hocam ?
Araç Rs. Göstergedeki durum ise bu şekilde sabah yine sıfırladım. Durum değişmedi:
Ekli dosyayı görüntüle 252474
Menzil: 268,9 kmMerhaba herkese yeni yakıt değerlerini paylaşayım istedim.Ekli dosyayı görüntüle 252599Ekli dosyayı görüntüle 252600Ekli dosyayı görüntüle 252599Ekli dosyayı görüntüle 252601
Çok teşekkür ederim hocam sağolun hep şehiriçi ama trafik genelde açık olunca birde sakin kullanınca böyle oldu?Menzil: 268,9 km
Ort. Hız: 30 km/s
Ort. Tüketim: 5,9 lt/100km
Turbo benzinli 182 hp bir otomobille lastik havalarını 42psi yapıp arabanın koltuklarına kadar söküp mü yaptınız bu ölçümü v.b. yorumlar gelebilir?
RS kullanıcısı olarak, çok iyi bir değer olduğunu düşünüyor ve şapka çıkarıyorum????
Çok teşekkür ederim hocam sağolun hep şehiriçi ama trafik genelde açık olunca birde sakin kullanınca böyle oldu