Civic FC5 2018 Civic FC5 1.6 Eco Executive (Makyajsız) Kadran Rengi Değiştirme

Ad Soyad
Efe Ekrem
Aracınız
Civic FC5 2018
Merhabalar. Başlıkta'da belirttiğim model civic için fabrika çıkışı mavi gelen kadranı, komple RS modellerde olduğu gibi kırmızı olarak değiştirmemizin her hangi bir yolu var mıdır? Gerek yazılım veya root atarak, gerek komple kadranı RS modelinkiyle değiştirerek? ancak iki aracın da motoru ve özellikleri farklı olduğundan komple kadran değiştirme olayının pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Aylardır araştırıyorum her hangi bir kayda değer kaynak bulamadım. Bilen varsa detaylı bir şekilde olur ya da olmaz ve nedenlerini açıklayarak yardımcı olursa çok sevinirim. :)

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
yapısı gereği olmaz göstergeyi söküp içindeki aydınlatma ledleri bi ihtimal kırmızıya çevreilebilir ama kadran cok teferruatlı o işi bence unut. fc5 varken bende cok arastırmıstım çözüm bulamadım gittim fk7 aldım. :)

Ad Soyad
Efe Ekrem
Aracınız
Civic FC5 2018
yapısı gereği olmaz göstergeyi söküp içindeki aydınlatma ledleri bi ihtimal kırmızıya çevreilebilir ama kadran cok teferruatlı o işi bence unut. fc5 varken bende cok arastırmıstım çözüm bulamadım gittim fk7 aldım. :)
yanıt için teşekkürler. sağlık olsun o halde :D

Geri