Arkadaşlar 3gün önce aldım, araçta navigasyon var ekran da öncekilereden daha büyük.
Android auto executive donanımda var diye biliyorum.Merhabalar. Elegance'larda ki yeni teyplerde android auto calisiyor mu acaba ? Ben denedim ama basaramadim
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elegance premium exe filan farketmiyor hocam benzinde gosteriyorsa yenilerinde lpgde de ortalama tuketim verisini gosteriyor, bunu heryerde dile getirdim serviste form doldurun, sikayetvar yazarsaniz diye belki o zaman guncellerler diye. 3-5 kisi destek verdi bende pesini biraktim yukarida bahsetmistim ama anlasilmamis sanirim. @themurat54 Bunu servisler biliyor bilmemezlige yatiyorlar. Ben niye gosterilemeyecegini ogrendim, Yeni araclarda gostergede LPG yazsisi sol tarafta bizim araclarda eski versiyonlarinda ise sagda gostergeler farkli oldugu icin yapmazlar dediler. Aslinda alakasi yok yazilim ile guncellenebilir, lpg aktif oldugunda ekranda gostermesini engelleyen kodu silecekler ve lpg de iken ekranda ne gosteriyorsa 1.2 ile carpacak benzinden yakit geliyormus gibi anlasin diye role baglicak. Bunu daha onceden sattiklari 50000 araca uygulamak da zor is o yuzden hic bulasmayip gostergeler farkli deyip yapmiyorlar.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çalışmaz,Honda go android tabanlı değilMerhabalar. Elegance'larda ki yeni teyplerde android auto calisiyor mu acaba ? Ben denedim ama basaramadim
Facebook grubunda biri navimex multimedia taktırdı.Teybin yakıt tüketim sayfasıda var. Bu sayfa da lpg tüketimini gösterdiğini söylüyor.
Video çekip yayınlayacaktı. Eğer gerçekten gösteriyor ise bizim lpg de ortalama tüketim göstermeme sıkıntısına çare olabilir.
@ywzckr Bu ekran görüntüsünü videodan aldım.Araba çalışmadığı için anlık tüketimi göstermiyor ama önceki tüketimi 7.8Lt/100km gösteriyor.
Ne kadar doğru bilemiyoru
Ekli dosyayı görüntüle 249324
Hocam bunu nasıl yaptığınızı belirtebilirmisinizBu arada navigasyon u güncelledimEkli dosyayı görüntüle 249038Ekli dosyayı görüntüle 249039
Mi Note 3 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Teşekkürler yukarıda aciklamissinizHocam bunu nasıl yaptığınızı belirtebilirmisiniz