5 yıl FC5 lpg'li kullandım elegance paket. Şimdi Fe lpg'li executive plus'a geçtim. Atmosferik motordan turbo motora geçmenin gerçekten farkı var. Araba gaza bastığın zaman atmosferikteki gibi nazlanma yapmıyor veya geç tepki vermiyor. Ben açıkcası memnun kaldım. Hatta executive plus paketi bir arabada bulunabilecek birçok özelliği cömertçe sunduğu için keşke şu da olsa diyeceğiniz bir özellik kalmıyor. Yalıtım anlamında bence ciddi bir fark yok. Araçta premium bir hava yolda kasislerde tepkisi fc5'e göre daha oturaklı. Ama honda böyle bir araba yaparda buna kaliteli bir lastik takıp birde iyi bir yalıtım yapsa piyasayı siler süpürür. Ama öyle bir derdi yok. Hatta almışken full yalıtım yaptırmayı düşündüm ankara veya istanbul'da. Ama bu işlemde aracın garantisinde sıkıntı yaşatıyormuş. İnanın çok garip bir durum.Ben fc5 i bilmiyorum farklı bir marka araçtan fe kasa 182 turboya geçtim fc5 i bilenler için gerçekten fe de bariz performans artışı ve yalıtım iyileştirmesi var mı yoksa aynımı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.