Hocam 100 tl degil 850 tl fabrika insanlarin isyani ve medyaya olayin yansimasi uzerine 100 tl ile gecici olarak bu isi yaptigini acikladi. İnsanlara top carpmistir parmak basmisinizdir vb denildigi icin cogu kisinin zoruna gitti. Aracim 2018 bende dalgalanma basladi. Birde 2017 araci olan yada gocuk mevzusunu duyanlar bizim araclari parmakliyorlar yakalarsam cok kotu dovecem. Milletin benim aracimi parmaklama hakki hicbir sekilde yok. Gocuklerin 3 u kendiliginden olusuyorsa 5 i sokaktan gecenin parmaklamasiyla oluyor.
Benim aracta parmak izi gibi degilde hafif dalgalanmayla baslamis. Kopuk sıkılmasını istedim 2018 oldugundan sıkılamıyor sadece gocuk duzeltilecek denildi.
Kaldi ki ben aracini seven bir suru sey almis biriyim, insanlar aracini elestiremiyor bile degeri dusecek elimde kalir satamam diye. Gocuk estetik bir sorun ama bir suru sorun cikiyor ufak tefek bu insanin sinirlerini daha cok bozuyor. Ozelde bakim yaptirarak keske trim sesleri de kesilse ama malesef servise bazi konularda mecburuz.
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.