Bize de kapalı otoparkımda demislerdi.Bi gittim açık otoparkta yapraklar toz toprak aküsü bitik yatıyo.Arkadaşlar merhaba ,
Civic için verdiğimiz kaporayı geri alıp tercihimizi Corolla 1.6 otomatik benzinli Flame X Pack almaktan yana kullandık. Bu kararımızda hondanın göçük sorunundan sonra kullanıcıları hiç hoş olmayan sebeplerle madur etmesi ve kullanıcıların servisleri hakkındaki olumsuz yorumları olmuştur. Göçük benim için sorun değil ama hondanın bu tutumu ve servislerin durumu beni bu karara itti. Ek olarak satış temsilcisinin tavırları oldu. Showroom aracı istememize rağmen bize aracın showroom olmadığını , aracın otoparkta olduğunu söyledi. Ellerinde tek kaldığını söylemişti. Biz karar verip haber verelim dedik. Oradan çıkıp aynı bayinin şehrin öbür ucundaki showroom una gittik. Bize söylediği aracın buradaki mağazada showroomda olduğunu görünce şok olduk. Hemen oradan çıktık civic defterini kapattık. Satış uğruna bu kadar alçalmak çok ahlaksızca. Kendimde satış sektöründe çalışıyorum ama hiçbir zaman böyle ahlaksızlık yapmadım. Rabbimde bu duruma düşürmesin inşallah.
Sonuç : Cuma gününden beri corolla kullanıyoruz şu an için memnunuz. Çok fazla kullanma zamanımız olmadı.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.