- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
-Ayarlanabilir hız limitleyiciHocam siteden baktığımda daha fazla donanım farkı görüyorum.
-Ayarlanabilir hız limitleyici (Hiç önemli değil, belki de hiç kullanmayacaksınız.)
-Renklı gösterge paneli (Pek önemli değil ama iyi hissettirecektir diye düşünüyorum.)
-Direksiyon üzerinde vites değiştirme kulakçıkları (Paddle Shift) (Yine çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Kullanım tarzınıza göre değişir tabi ki.)
-Deri koltuklar (Bence bu önemli. Bizim arabaların standart koltukları gerçekten çok dandik..)
-LED ön farlar (Önemli. Hem aydınlatma açısından hem de aracın görünümünü çok değiştiriyor ve bu da araçla kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyor psikolojik olarak)
-Ön sis farları (Önemli, yine LED farkı var üst donanımda. Dediğim gibi hem aydınlatma hem dış görünüş)
-Dış kapı kolları (Birinde gövde rengi birinde krom. Bu biraz zevke göre değişiyor sanırım. Krom sevmeyen bir çok insan da var. Bence yakışıyor ama.)
-Anahtarsız giriş sistemi ve motor çalıştırma düğmesi (Çok gerekli gibi gözükmese de anahtarsız giriş candır, kullandıkça farkına varıyorsunuz.)
-7'' dokunmatik renkli multimedya ekranı (alt donanımda 6.2 inç var, çok önemli mi bilemedim. Çok fark yok aralarında boyut olarak. Tabi büyük ekran aracın içini daha şık gösterecektir.)
-Honda CONNECT multimedya sistemi (Çok önemli. Apple Carplay ve Android Auto bence olmazsa olmaz hele ki İstanbul'da kullanacaksanız.)
-USB girişi (alt donanımda 1 adet, üst donanımda 2 adet. 2 olması her zaman iyidir.)
-HDMI girişi (ben 10 aydır daha hiç kullanmadım. Aktif kullanan varsa yorumlayabilir.)
-Otomatik klima (Exe'de çift bölgeli)
Bütçeniz için uygunsa bence üst paket alınır.
-Renklı gösterge paneli (Hayalet ekranda deniyor)
-Direksiyon üzerinde vites değiştirme kulakçıkları (Paddle Shift)
-LED ön farlar
-LED Ön sis farları
-7'' dokunmatik renkli multimedya ekranı ve Honda CONNECT multimedya sistemi
-2 USB ve HDMI girişi
Makyajlı da elegance modelde de artık standart geliyor. Galiba makyajsız ile karşılaştırdınız.
Yeni Makyajlı Civic FC5 Tanıtıldı, 14 Eylül'de Satışta, 141 bin 500 TL'den Başlıyor
Honda Civic Sedan'ın yenilenen versiyonu, 141 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla 14 Eylül'de satışa sunulacak. Honda Civic Sedan'ın yenilenen versiyonu kazandığı sportif görünümün yanı sıra ileri teknoloji sistemleri ile "içinde fazlası var" mottosuyla 14 Eylül'de Türkiye'de satışa çıkacak...
www.civictr.com