O ön panjur nedir öyle ya?
Bence çok çirkin.Arabanın ağzı açık kalmış gibi.
Bence çok çirkin.Arabanın ağzı açık kalmış gibi.
Bence zf9 un keyfini asla vermez.Yakıt zaten ayni olur.4.5 lt benzin yaksan hondada 5.5 lt dizel yaksan ayni kapiya cikar.ama hibrit 1.8 atmosferik motoruyla crvde performans vaad etmedigini kanitladi.Dolu paket dizel otomatik civic yerine dolu pop-art hibrit corolla düşünülebilir, servis hizmeti nasıl acaba corollanın? Bundan sonra Ikinci kez sıfır araba alacak olsam ilk araştıracağım şey servis hizmeti olacak
SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam fb7 için tartışılır ama Fc5 in pek muadili gibi gelmedi bana araç. Tabi araç değerlendirirken herkesin kriterleri farklı o yüzden herkes farklı düşünebilir. Benim içime sinseydi gerçekten değiştirecektim fiyatı çok uygun olduğu için ama nasip değilmiş. İçime pek sinmedi.1.6 132 hp var leri bence güzel. Lpg uyumu var, silkeleme yok, benzinde bile 7.5 lt yakıyor.
Evet diş hatlar, iç detaylar farklı biraz ama fb7 den iyi olduğu, fc5 muadili olduğu hatta motor gücü ve yakıt olarak kesinlikle iyi olduğu rahatlıkla görülebilir.
X' lı bir paketi var ve sunroof' a kadar dolu bir araç.
Ben bir ara dolanıp durdum, bakindim, hala aklımda. 2019 boyasız sunroof lu az km li 2.el boyasız 250 civarına var.
Fb7 kasadan kesinlikle geçilebilir, benzinde bile binilir bu araca. Ama dediğim gibi fc5 için muadil düşündürür.
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Haklisiniz, tercih ve beklenti hepimiz için farklı.Hocam fb7 için tartışılır ama Fc5 in pek muadili gibi gelmedi bana araç. Tabi araç değerlendirirken herkesin kriterleri farklı o yüzden herkes farklı düşünebilir. Benim içime sinseydi gerçekten değiştirecektim fiyatı çok uygun olduğu için ama nasip değilmiş. İçime pek sinmedi.
Redmi Note 9S cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.