Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1 sunroof --- çok işe yaramıyor sadece görüntü birde bazen içerisi karanlıkken ışık gelsin diye açılıyor. onun dışında çok bir işe yaramıyor.2 kararan dikiz aynası --- uzun yol yapıyorsanız güzel bir özellik bu olmadan el ile yapmanız gerekiyor ki hayatta uğraşılmaz. elzem mi ? eh işte diyeyim.3 deri direksiyon ve koltuklar --- kumaşa göre çok farklı temiz görünmesini sağlamak daha kolay . ikisinide kullanmış biri olarak hem premium his hem konfor hemde temizlik olarak para vermeye değer. ben önceki civic'im için deri yaptırmak için görüşmüştüm. 3000 tl ve 3 ay sonraya gün vermişlerdi.4 koltuk ısıtma --- çok kolay alışılan bir özellik. o kadar kolay alışılıyor ki neden direksiyon ısıtma yok diye sorgulamaya başlıyorsunuz 5 elektrikli yolcu koltuğu --- tecrübe etmedim yorum yapmıyom6 anahtarsız giriş ve çalıştırma--- kesinlikle her kuruşuna değer. öncekinde yoktu şimdikinde var ve hemen alışılan güzel bir konfor özelliği.bendeki araç sport plus+prestij paket. her özelliğini kullandım gereksiz diyebileceğim özellikler değil. hepsi kullanışılı ve faydalı.gönlünüze ve bütçenize göre olması temennisi ile.
1 sunroof --- çok işe yaramıyor sadece görüntü birde bazen içerisi karanlıkken ışık gelsin diye açılıyor. onun dışında çok bir işe yaramıyor.
2 kararan dikiz aynası --- uzun yol yapıyorsanız güzel bir özellik bu olmadan el ile yapmanız gerekiyor ki hayatta uğraşılmaz. elzem mi ? eh işte diyeyim.
3 deri direksiyon ve koltuklar --- kumaşa göre çok farklı temiz görünmesini sağlamak daha kolay . ikisinide kullanmış biri olarak hem premium his hem konfor hemde temizlik olarak para vermeye değer. ben önceki civic'im için deri yaptırmak için görüşmüştüm. 3000 tl ve 3 ay sonraya gün vermişlerdi.
4 koltuk ısıtma --- çok kolay alışılan bir özellik. o kadar kolay alışılıyor ki neden direksiyon ısıtma yok diye sorgulamaya başlıyorsunuz
5 elektrikli yolcu koltuğu --- tecrübe etmedim yorum yapmıyom
6 anahtarsız giriş ve çalıştırma--- kesinlikle her kuruşuna değer. öncekinde yoktu şimdikinde var ve hemen alışılan güzel bir konfor özelliği.
bendeki araç sport plus+prestij paket. her özelliğini kullandım gereksiz diyebileceğim özellikler değil. hepsi kullanışılı ve faydalı.
gönlünüze ve bütçenize göre olması temennisi ile.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.