Merhaba arkadaşlar aracımı satmaya karar verdim satma sebebim performansı. 125 beygir ve turbosuz bir motorla yapamadım aracım dış görünüş olarak tamamen type r a çevrilmiştir içindede birsürü aksesuar özellik var sağ ayna kör nokta kamerasından tut otomatik açılıp kapanan bagaj bunun gibi birsürü özelliği vardır araç üzerine takılan bütün aksesuarlar çamkıran bayi garantilidir hepsinin faturası var sayamayacağım kadar şey var o yüzden resimlere ekliyorum ne aksesuar olduğunu sahibindene baktım ve daha dolusu gerçekten yok hasar tramer boya hiçbir şey yok araçta tertemiz daha 8000km de km günlük olarak kullandığım için değişebiliyor. Takas içinde honda civic 1.5 hatchback sport plus ya da sedan 1.5 executive plus düşünüyorum başka marka araçlarıda değerlendirebilirim. Fiyatı biraz yüksek sebebide aksesuarlar bazı arkadaşlar senin aracındaki aksesuarı ben sevmedim istemiyorum diyebilir onlara da saygım sonsuz dış görünüşünde sevmediğiniz aksesuarlar için bayiyle konuştum çıkartabiliyorlar onu da fiyattan düşebilirim ama aracı böyle alacak olursa benim için daha iyi olur
( plaka verilmeyecektir )
MODEL: 1.6 ECO EXECUTİVE 2020 aralık çıkışlı
KM: 8000
FİYAT:350.000 tl
Pazarlık payı vardır
(Not: aracı sahibindene koydum oradan bakmak isteyenler için link veya ilan numarası bırakabiliyor muyum yasak mı bilmiyorum admin arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim )

( plaka verilmeyecektir )
MODEL: 1.6 ECO EXECUTİVE 2020 aralık çıkışlı
KM: 8000
FİYAT:350.000 tl
Pazarlık payı vardır
(Not: aracı sahibindene koydum oradan bakmak isteyenler için link veya ilan numarası bırakabiliyor muyum yasak mı bilmiyorum admin arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim )