Hocam benim mevzu biraz farklı makyajsız aracıma bu füme jantlardan takmayı çok istemiştim. Makyajsız jantları benim gözümde kapak jant gibi duruyor. Füme jantlar makyajlıya geçmem de ciddi rol oynamıştı.Eski aracım 2019 makyajsız eco elegance idi, ve jantlarını beğenmiyordum. Hatta forumda takip edenler bilir, jantların ince kollarına siyah folyo ile kaplayıp 5 kollu jant havası vermiştim..
Neyse, aracımı sattım ve 20 şubatta, 2020 makyajlı eco elegance aldım... Arkadaşlar çok net söyleyebilirim ki, eski makyajsız kasanın beğenmediğim jantları bu fümelerden çok daha iyiydi...
Herkesin görüşü farklıdır ama benim görüşüm böyle. Fümeyi çok temiz tutman lazım yoksa hafif tozlandı mı o verdiği eskimsi görüntü arabayı çok kötü gösteriyor. ayrıca fümeler eski makyajsız gibi kalıplı olmadığı için araçda daha küçük gösteriyordu...
Ama eski jantlarda böyle bir sorun asla yoktu. Bu düşüncelerim makyajlı kasa ilk tanıtıldığında füme jantlar için aynısını söylemiştim...
Fazla uzatmayım, geçen gün bendeki fümeleri jant&lastik olarak sattım. Gittim orjinal sıfır 17" RS jantı aldım ve derin bi oh çektim.. Dünya varmış dedim yahu..
Aşağıya eski ve yeni halini ekliyorum hepsi kendi aracımdan çektiğim. Farkı görüp kararı siz verin...
@Alperen58 @Honda_Civic_ @akif
Ekli dosyayı görüntüle 258186Ekli dosyayı görüntüle 258187Ekli dosyayı görüntüle 258188
Ama işte insan önceden istediği şeye sahip oluyor, bu sefer de pis nefis sağolsun kaşıntı tuttu mu rahat bırakmıyor insanı
RS janttan vazgeçtim çünkü taktığım ve takacağım aksesuarlar eski aracımla çok benzeşiyor. Birde RS takarsam hepten aynı görüntüyü alacağım.
Şu an farklı model bakıyorum ancak hep replika jantlar var. Kısacası kafam baya karışık jant konusunda bakalım